tumu
Hectopat

Merhaba, herkese iyi geceler öncelikle. Aşırı derecede fazla sosyal medya bağımlısıyım, pek oyun oynamam ama sosyal medyada saatler harcıyorum. Açıkçası yaparken keyifte almıyorum, mesela oyun oynarken keyif alırım hoşuma gider ama neden saatlerim Instagram'da geçiyor hiçbir fikrim yok. Bağımlılık oldu artık. Bunu aşmak içinde hobi edinmek istiyorum. Halihazirda gün içinde yaptıklarım spora gitmek ve ders çalışmak. Şimdilik 2. yazılıları toparlamak için sadece bu ikisine odakliyim ve önümüzdeki günlerde tüm sosyal medyalari dondurup sadece işime odaklanmak istiyorum. Tekrar yukledigimde zaman yine günde 4-5 saatimi gömmek istemiyorum bu konuyu açma sebebim bu. Evde gitar ve org var kardeşlerim caliyor. Ama pek ilgim yok müzik aletlerine. Üstüne düşmek içimden gelmiyor yani. Onun dışında sizin tavsiyelerinizi istiyorum. Şunu da belirteyim yazılım, kodlama vb. tarzı şeyler benim için uygun değil. Seneye sınav öğrencisi gibi bir şey olacağım ve o senede buna zaman ayırabileceğimi düşünmüyorum. Uğraşacağım şeyin bana ileride olumlu bir dönüşü de olursa çok iyi olur benim için. Tekrardan iyi geceler dilerim 

Son düzenleyen: Moderatör: