Hocam açıklayamam.Bu saatte evde yatmak yani baya lüks çünkü ondan merak ettim okulun yok mu diye.
@swaron Ya niye rofl atıyorsunuz? Aaaa.
Hocam açıklayamam.Bu saatte evde yatmak yani baya lüks çünkü ondan merak ettim okulun yok mu diye.
Yüksekten uçan sert düşer derler.
Neyim varmış hocam?Geçen ki konuda tartıştığın arkadaşa çok hak veriyorum şu an güzel kafan var.
Aman hocam daha neden hak verdiğini açıklamıyorsun.Geçen ki konuda tartıştığın arkadaşa çok hak veriyorum şu an güzel kafan var.
Fırsatını bulduğu anda olacakları düşünemiyorumKedi nasılda bakıyor balıklara ama![]()
Aman hocam daha neden hak verdiğini açıklamıyorsun.
Fırsatını bulduğu anda olacakları düşünemiyorum![]()
Mantıklı cevabınız yok.Gereksiz çünkü sana açıklamak negatiflik yayarak devam et bu şekilde komik oluyor okumak.
İlk akvaryum için evet, diğeri sadece haftalık su değişimi ve 21 günlük rutin filtre ve cam temizliği var. İlk akvaryumda yeri geliyor kimyager gibi davranıyorsun, yeri geliyor biyolog gibi. Günlük gübre girdileri, haftalık su değişimi ve su değerlerinin kontrolü, haftalık budama ve peyzaj işi var.Gereksiz çünkü sana açıklamak negatiflik yayarak devam et bu şekilde komik oluyor okumak.
Bakımı zor oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.