Hobileriniz neler?

Küçüklükten beri geziyorum. Bazen otostop, bazen blablacar, aile ile gezmek, tur vs. kovalarım. Öğrenci olduğum için gariban gözüyle bakılıyosun ve sana verilen desteği vs. kullanabiliyorsun.
Hocam nasıl tur yapıyorsunuz? Tarif eder misiniz, bende beleşe gezmek istiyorum. (ciddi)
 
•Para koleksiyonum var, para harcamis oluyor muyum simdi☺
♧7-8 yıldır yapıyorumdur.

•Bisikletle uzun yollar gitmeyi seviyorum.
Hatta Almanya Türkiye yi bisikletle gitmeyi düsünüyorum.

☆Piano veya Bateri calmayi istiyorum.
 
•Para koleksiyonum var, para harcamis oluyor muyum simdi☺
♧7-8 yıldır yapıyorumdur.

•Bisikletle uzun yollar gitmeyi seviyorum.
Hatta Almanya Türkiye yi bisikletle gitmeyi düsünüyorum.

☆Piano veya Bateri calmayi istiyorum.
Hocam gerçekten bisiklet hobinizi bende yapmak istiyorum ama paramızın değeri ve pasaportun değersizliği maalesef ki engel oluyor. Reşit değilim ve ailemle pasaporta başvurduk 2022nin kasımında ve 5 aydır pasaport gelmedi. Ekonomi iyi olsa da en azından 1-2 günlüğüne Almanya`ya gidip orada gezmek gibi şeyler gerçekleştirmek istiyorum. Öğrenci olduğum için imkansız fakat belki olur.
 
Oyun oynamak 12 yaşımdan beri hobim olmuştur ancak oyunlara maddi durumum yetersiz olduğundan dolayı fazla para harcamadım. GTA V veya RDR 2 gibi online da oynayabileceğim oyunları zorunlu olarak satın aldım. Onun dışında Game Pass yada "torrent" yollara başvurdum.
Ancak lise sonlarında kendimi daha çok oyunlardan soyutladım ve daha fazla program öğrenmeye başladım. Şimdi ise Freelance 3B animasyon yapıyorum. Şu an hâlâ oyun oynuyorum ve daha fazla para harcamaya başladım. 3B animasyon öğrenmek için oyunlarda öğrendiğim ingilizceyi kullandım yani aslında hobim işimin bir kısmını oluşturdu desem yalan olmaz.

1) Kesinlikle. hobilerinize tutku ile bağlanın.
2) 8 Yıldır yapıyorum ve umarım asla bıkmam, usanmam.
 
Merhaba. Hobi hayatın bir parçası. Satranç, Futbol, Voleybol, Basketbol, resim yapmak gibi şeyler hobilerimizdir. Ben başlayacağım. 7-8 yıldır (8 yaşından beri) Satranç oynuyorum. Arada profesyonel oldum bayağı turnuvalara gittim ama yaşıma göre (16) biraz kötü oynuyorum tabii bunu zevkine yaptığım için üzülmüyorum. Başka bir hobimde akvaryum. Balıklara yem vermek, yeni malzemeler almak gibi gibi kısaca akvaryum hobisi ile uğraşıyorum. Şimdi sorularımı yanıtlamanızı rica ediyorum:

1) Hobiniz için para harcamayı mantıklı buluyor musunuz? Futbol topu, o hobinin kursu, malzemeler vb.

2) Hobinizi kaç yıldır yapıyorsunuz?

Hobiniz eğer yoksa;
Neyi hobi edinmek isterdiniz, istiyorsunuz?
Oyun oynamak

1) Eğlendiğim bir şey ise yani hobim ise mantıklı buluyorum.

2)3-4.
 

Geri
Yukarı