Kendi düşüncemi belirttim sana batan ne ?Sen beğenmedin diye abartılmış oluyor zaten. Ne zaman çıkacaksınız acaba şu saçma düşünceden? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor anlayın artık şunu.
Kendi düşüncemi belirttim sana batan ne ?Sen beğenmedin diye abartılmış oluyor zaten. Ne zaman çıkacaksınız acaba şu saçma düşünceden? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor anlayın artık şunu.
Elden Ring şimdiye kadar deneyim ettiğim en iyi oyunlardan biri şiddetle tavsiye ederim.Dostlar ikisini de almak istiyorum ama önceliğim Elden Ring. Hogwarts Legacy zam yer diye de korkuyorum sizce hangisi önce alınmalı?
Bana batan merkeze kendini koyarak düşünmen. Kendi düşünceni belirteceksen ben beğenmedim oyunu, bana uymadı dersin geçersin. Sen burada gelmiş abartılmış oyun diyorsun. Zaten o yüzden GOTY aldı ve optimizasyon sıkıntısı dışında mükemmele yaklaştığından 98 puan aldı...Kendi düşüncemi belirttim sana batan ne ?
Delicesine Potter hayranı değilim ama evrenini seviyorum hocam. Birini bugün birini haftaya almayı düşünüyorum ama zam yeme korkusu var sadece hangisi zam yer veya zam yer mi o konuda tedirginimDeli gibi hayranı değilsen bozuk yumurta bile olsa yerim dünyasına ölüp bitiyorum diyorsan alabilirsin (bence alma bekle) "İnceleme puanlarını takip etmeni tavsiye ederim"
Elden ring almak çok daha mantıklı geliyor
ELDEN RING net zam yer, tüm Dark Souls oyunları yedi ELDEN RING kaldı tek.Delicesine Potter hayranı değilim ama evrenini seviyorum hocam. Birini bugün birini haftaya almayı düşünüyorum ama zam yeme korkusu var sadece hangisi zam yer veya zam yer mi o konuda tedirginim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.