Hogwarts Legacy vs The Last of Us

TLOU optimizasyon açısından berbat. Yaz indirimlerinde hayvan gibi fiyatının düşeceğini düşünüyorum oyunu tekrardan almaları için ama Hogwarts Legacy tercih edilebilir.

Arkadaşlar öncelikle istediğim oyunların çoğuna sahibim o yüzden sadece bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Ona göre alacağım.

Not: The Last of Us'un optimizasyon sorunu olması sorun değil çünkü ben o oyunu minimum 10 ay sonra falan oynayacağım yani o zamana kadar optimizasyon sorununu düzeltirler.
TLOU tabii ki. Hogwarts Legacy denen oyunumsudan uzak durmanı öneririm, 100 liran da cebinde kalmış olur.

Hocam bu bir soru mu? Tabii ki de Elden Ring o paraya size 15 katını veriyor.

O oyunların hepsi var Elden Ring falan ben sadece The Last of Us vs Hogwarts Legacy onu soruyorum

TLOU optimizasyon açısından berbat. Yaz indirimlerinde hayvan gibi fiyatının düşeceğini düşünüyorum oyunu tekrardan almaları için ama Hogwarts Legacy tercih edilebilir.

Hocam asıl düşmesi gereken Hogwarts Legacy diyorlar Last of Us optimizasyonu düzelttiğinde emin ol zam yapar

Sorun hatalar değil illa düzelir. Sorun optimizasyon. Oyunu korsan dene Çinkü bazı yeni bilgisayarlarda bile adamakıllı çalışmıyor oyun. Onun dışında beni. Tavsiyem yaz indirimlerini beklemen. En azından o zamana kadar beklerseniz TLOU için hem daha ucuza hem de daha düzgün bir oyuna sahip olursunuz.

Hocam TLOU yazda indirime girmesi imkansız zaten yeni çıktı optimizasyonu düzeltince zam bile yapar

Dostum sistemini yazar mısın?

RAM 16 GB

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-09-21-44-17-496_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2023-04-09-21-44-17-496_com.dmall.mfandroid.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
O oyunların hepsi var Elden Ring falan ben sadece The Last of Us vs Hogwarts Legacy onu soruyorum.

Hocam asıl düşmesi gereken Hogwarts Legacy diyorlar Last of Us optimizasyonu düzelttiğinde emin ol zam yapar.

Hocam TLOU yazda indirime girmesi imkansız zaten yeni çıktı optimizasyonu düzeltince zam bile yapar.

RAM 16 GB.

Hocam size tavsiyem etailden The Last of Us alın eğer her gün evde ben harry poterim avada kadabra demiyorsanız joel ve onun yanındaki küçük güzel lezbiyen kızın maceraları ilginizi daha çok çeker.

TLOU'nun mevcut durumunu göz önüne alırsak çok zorlar sistemini bence. Hogwarts Legacy'de ağır bir oyun ama en azından optimizasyonu daha iyi.

Bakın hocam siz beni anlamadınız ben 10 ay sonra oynayacağım diyelim ki optimizasyon net ve net düzeldi gram optimizasyon sorunu yok olarak sayıyorum o zaman bilgisayarım eminim ki zorlanmaz grafikleri düşük açacağım zaten

600 liralık oyunu 450ye satıyor ondan.

Baktım 600 TL yazıyor nasıl kullanacağım veya alacağım

Bakın hocam siz beni anlamadınız ben 10 ay sonra oynayacağım diyelim ki optimizasyon net ve net düzeldi gram optimizasyon sorunu yok olarak sayıyorum o zaman bilgisayarım eminim ki zorlanmaz grafikleri düşük açacağım zaten.

Baktım 600 TL yazıyor nasıl kullanacağım veya alacağım.

Hocam bekleyin sık sık indirime giriyor boşuna 150TL harcamayın tek kötü yanı ekran görünsütü alamıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı