Epic Games Hogwarts Legacy vs The Last of Us

Tabii ki TLOU Part 1. Tabii kişisel tercihe göre, ancak ben hikaye, oynanış olarak TLOU Part 1'i daha çok beğeniyorum.

TLOU 1 der geçerim. Hogwarts, Harry Potter fanları tarafından abartılmış bir oyun.
HP fanı diyemem kendime ama oldukça severim, yine de her halükarda TLOU çok üstte. Zaten Hogwarts'ın pek iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. HP sevmeyen ya da hiç izlememiş, okumamış birinin oyundan keyif alacağını sanmam.

Harry Potter fanıysanız Hogwarts Legacy alın, değilseniz TLOU. TLOU daha ayakları yere basan bir oyun. Ama oynanış sürelerini de önemsiyorsanız Last of Us kısa bir oyun onu da göz önünde bulundurun. Hogwarts Legacy bana göre harcanmış bir potansiyel. Güzel hikaye, hikaye sunumu, RPG ögeleri gibi şeyleri barındırsa çok farklı seviyede olabilirdi. Ama kolaya kaçıp Ubisoft tarifiyle bir oyun yapılmış. Yine de Harry Potter seven insan keyif alır, süpürgeyle Hogwarts çevresinde dolaşmak bile keyifli.

Edit : Harry Potter hiç izlememişsiniz, o zaman TLOU almanız çok daha mantıklı. Ya da Harry Potter izleyin büyük kayıp. 🙂

Harry Potter hiç izlemedim. Ama TLOU'ya göre oyun süresi daha uzun ve rol yapma durumu var.

Eğer Harry Potter sevmiyorsan ya da evreni bilmiyorsan yüksek ihtimal çok sıkılırsınız oyundan ortalam bir oyun Hogwarts rol yapme mekanikleride çok fazla yok büyü değiştirmeyi falan saymazsak inanılmaz az var hikaye değiştirme gibi durumlar pek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı