HOI 4 Fransa nasıl alınır?

Kötü bir oyuncu değilim İronmande 40 yılında ingiltereyi düşürüp tüm kaynaklara çökmüşlüğüm var fakat savaş başlamadan önce 15 tank gerçekten zor.
Savaşa genellikle 39un ortalarında başlarım fakat o tarihlerde vanillada mümkün değil.
Size göre mümkün olmayabilir hocam. Ben her el öyle yapıyorum.

Zaten oyuna 39'da başlasanız bile size 11 tane tank veriyor. AI bile 11 tane tank basabiliyorsa, siz de 11'den fazla tank basabilirsiniz.

Uğraşırsanız yaparsınız. Biraz daha Askeri Fabrika basın.
Fransa için tanka gerek yok. Hava kuvvetlerine önem ver arka taraflara paraşütçü at. Onu yaparken Belçika üzerinden zorla.
Alman Askerleri güçlü değil. Tank olmadan Belçika, Hollanda'yı fethedemez eğer kolay modda oynamıyorsa. Belçika çok güzel savunma yapıyor, tankla bile zor deliniyor.

Paraşütçü olayı tamamen şans işi. Elite'de oynuyorsa büyük ihtimal paraşüt ile inmesi zor olur. Müttefikler 4-5 bine yakın uçak basıyor.

Size göre mümkün olmayabilir hocam. Ben her el öyle yapıyorum.

Zaten oyuna 39'da başlasanız bile size 11 tane tank veriyor. AI bile 11 tane tank basabiliyorsa, siz de 11'den fazla tank basabilirsiniz.

Uğraşırsanız yaparsınız. Biraz daha Askeri Fabrika basın.

Alman Askerleri güçlü değil. Tank olmadan Belçika, Hollanda'yı fethedemez eğer kolay modda oynamıyorsa. Belçika çok güzel savunma yapıyor, tankla bile zor deliniyor.

Paraşütçü olayı tamamen şans işi. Elite'de oynuyorsa büyük ihtimal paraşüt ile inmesi zor olur. Müttefikler 4-5 bine yakın uçak basıyor.
Alması çok kolay. Yapay zeka tavşan taktiğini çok kolay yiyor. Paraşüt ile rahat iner. Eğer erken renanya gitmez ise müttefikler darda kalır.

Alması çok kolay. Yapay zeka tavşan taktiğini çok kolay yiyor. Paraşüt ile rahat iner. Eğer erken renanya gitmez ise müttefikler darda kalır.
Eğer kolayda oynuyorsa, yer. Elite'de böyle bir şey mümkün değil hocam, tamamen şansa bağlı olur.

Paraşütle inemez, faillerse eğer; oyuna baştan başlamak zorunda kalır.

Eğer kolayda oynuyorsa, yer. Elite'de böyle bir şey mümkün değil hocam, tamamen şansa bağlı olur.

Paraşütle inemez, faillerse eğer; oyuna baştan başlamak zorunda kalır.
Bu soruyu sorduğuna göre elitde oynamaz. Normalde ben rahat şekilde aldım. Fransa'nın yakını ve Belçika liman tarafına atarsa rahat bir şekilde alır.

39 yılında ilk Hollanda'ya savaş açın tanklarınızla rahat bir şekilde işgal edin Hollanda'yı . Hollanda teslim oldugunda ordularınızı Belcika sınırına dayayın ve savaş açın Belçika'ya. Burada ufak microlar yaparak tanklarınızla Fransa'ya yılanlayın. Tavsiyem Arden ormanlarından tankları savaştırmayın, Belçika'nın batısından yani İngiliz kanalının kıyılarından savaştırın. Çünkü tanklar düzlükte daha çok vurur düşmana.
@SS Erwin Rommel hocama katılıyorum. Belçika Alman sınırını çok iyi savunuyor özellikle Hollanda düşmezse bayağı dert açıyor başımıza. Bu yüzden Hollanda düşmeden Belçika'ya savaş açmayın.

Adam daha Fransa'yı alamıyor sen sürekli elit deyip duruyosun. Normalde nasıl oynayacağını öğrensin eliti sonra kendisi çözer.
Ben diyorum ki, paraşütle beraber inmesi şans işine bağlı. Oldu da AI paraşütle ineceği yere fazla asker koydu veyahut orada hava üstünlüğü yok; bu adam savaşı kaybeder.

Böyle bir riski alıp oyuna yeniden başlamasındansa, tanklarla beraber hiç uğraşmadan 1, 2 haftaya fethetsin bütün Avrupa'yı.

Ben diyorum ki, paraşütle beraber inmesi şans işine bağlı. Oldu da AI paraşütle ineceği yere fazla asker koydu veyahut orada hava üstünlüğü yok; bu adam savaşı kaybeder.

Böyle bir riski alıp oyuna yeniden başlamasındansa, tanklarla beraber hiç uğraşmadan 1, 2 haftaya fethetsin bütün Avrupa'yı.

Millete oyunu bilmiyosun diye laf ediyosun da öyle çat diye Paris'e atmazsın paraşütçüyü yem atarsın yapay zeka askerlerini oraya toplar sonra inersin, erken dönemde herhangi bir ittifakta değil yeteri kadar uçakla hava üstünlüğünü alır, teslim olma sınırı zaten düşükte istikrarı yerlerde saniyeler içinde düşer.
Ha hata mı oldu al saveini, arkadaş oyunu öğreniyor iron madede oynayacak değil deneye deneye çözer. Tanksız Alman da olmaz orası ayrı.

Millete oyunu bilmiyosun diye laf ediyosun da öyle çat diye Paris'e atmazsın paraşütçüyü yem atarsın yapay zeka askerlerini oraya toplar sonra inersin, erken dönemde herhangi bir ittifakta değil yeteri kadar uçakla hava üstünlüğünü alır, teslim olma sınırı zaten düşükte istikrarı yerlerde saniyeler içinde düşer.
Ha hata mı oldu al saveini, arkadaş oyunu öğreniyor iron madede oynayacak değil deneye deneye çözer. Tanksız Alman da olmaz orası ayrı.
Kime oyunu bilmiyorsun dedim ? Arkadaş Almanya ile 15 tane tank basamazsın diyor 1939'a kadar. Arkadaşa Almanya ile oynayamıyorsun o zaman dedim.

Arkadaş oyunu saçma sapan oynayarak anca kendisini kandırır. Micro yapması lazım ki oyunu öğrensin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı