[HOI4] En Sevdiğiniz Ülke

Japonya'yı bir kere oynadım. Bilmediğim için en son üzerime Sovyet'ler almanlar çinliler ve Amerikalı'lar geliyordu. Alt F4 çektim saveyi sildim yemin ettim bir daha oynamayacağıma. (-190k silah açığı da ekstrasıydı.)

Ben oynarken 43'e kadar ABD ve sovyetlere saldırmıyorum. Çin'i bitirdikten sonra Almanya'nın sovyetlere savaş açmasını bekleyip savaş açınca bende saldıriyorum ve doğal olarak Sovyet'ler 1.5 sene içinde düşüyor sonra da ABD'ye saldıriyorum. Sende böyle dene en azından ortada kalmazsın 😀 zaten silah açığı ortak sorun.

Arkadaşlar milliyetçiliği bir kenara bırakıp ciddi anlamda oynamayı en sevdiğiniz ülke nedir? Benim Yunanistan ve İtalya. İkisi de benim bebeklerim, her ne kadar Roma ve Bizans'ı kurmasam da seviyorum herifleri. Onun dışında Birleşik Krallık' da favorilerimdendir. Oynayabilsem Almanya' da severim de oynayamıyorum işte. Onun dışında belki İsveç. Sizinkiler neler?
Benim ki almanya rusya japon ve türkiye ama ispanya ve raj da iyi

Amerika'dan sonra diğer ülkeler keyif vermiyor.
  • Donanmasını oyun başında geliştirmeye başladığınızda her savaştan galibiyetle ayrılıyorsunuz. Ayrıca savaş başlayana kdar gemilerinizi eğitimde tutarsanız savaşa doktrini tamamlamış olarak başlıyorsunuz.
  • 1938 Yılında 1940 Heavy Fighter üretmeye başladığınızda savaşa hava üstünlüğü ile başlıyorsunuz. Ayrıca bunun yanına da Stratejik Bombardıman eklediğinizde rakip üretim yapamaz hale geliyor.
  • 1938 yılında Giant Wakes focusunu tamamladığınız zaman da kara birlikleri olarak bir anda hızlanmış oluyorsunuz.
Lastik dışında kaynak sorunu çok yaşamıyorsunuz, topraklar geniş ve sivil fabrika olarak 140-150 fabrikaya sahip olduğunuz için inşaatlar çok hızlı oluyor.

Bunlar Single oyun için geçerli. Kalabalık bir multi oynuyorsanız ABD'yi en az 3 kişi oynamak gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı