Homofobi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet genelleme yaptım, homofobikler benim gözümde zeka geriliği yaşayan kişilerdir çünkü. Özgürlük özgürlük diye gezinip insanların ilişkilerine karışmak aptallık değil de nedir?
Mesajımda zaten slogan durumundan bahsetmiştim. Nasıl Gezi direnişinde propaganda yapmaya çalışan kişiler olduğu halde geziye giden herkes terörist değilse bu durumda öyle. Yürüyüşe katılanlarda terörist değil ve bu sloganlardan rahatsız olan tonlarca LGBT bireyi var. Hatta yürüyüşe giden kişilerde bundan rahatsız olduklarını dile getiriyor.



Yazdıklarımı okusaydın keşke be, ben nerede bunun aksini iddia ettim?



Protesto anayasal bir haktır, polisler buna müdahalede bulunamaz. Yani polisler burada hiçbir şekilde haklı değil.
Haklısın aslında polisler negatif tepkiyi hak etmiyor. Sonuçta neden hakkını arayanları joplayan, Gezi direnişinde Ali İsmail Korkmaz'ı döverek öldüren ve yine Gezi direnişinde orantısız güç kullanan, şeriat nidaları ile sokaklara inenlere hiçbir müdahalede bulunmayan kişilere negatif tepki verelim ki? Hatta biz hiçbir yerde hakkımızı aramayalım, Tayyip kulağımızın arkasına kadar insin ama biz oturup bekleyelim. Polise bal gibi laf ederim, hiçbir dokunulmazlıkları yok. Kimse eleştirilemez değil. Bu ülke de polisler iktidarın kuklasıdır. Gerçi ülkede protesto kültürü yok, bunları anlamanı bekleyemem zaten.



Peki bu neyi kanıtlıyor?



1-2 örnek ile hepsini terörist ilan etmen çok komik gerçekten. Burası Türkiye illaki taşkınlık çıkarmaya çalışan kişiler olacaktır, yapmamız gereken şey doğru olanı görüp ona göre davranmak. Yürüyüşe gidenler haklarını arıyorlar, zorbalığa uğramalarını protesto ediyorlar.
Yok bu olabilir yok şu olabilir böyle şeyler çıkabilir şunlar çıkabilir eeeeee yeter be burda gerçek bir kanıt var sizde herşeyden yağ gibi kayıp altan almayın. He birde arkadaşın mi bilmiyorum ama o benin dediğim şeye külliyen yalan dedi bende kanıtı attım yoksa sizi burda rezil etmek istemezdim ;)
 
Yok bu olabilir yok şu olabilir böyle şeyler çıkabilir şunlar çıkabilir eeeeee yeter be burada gerçek bir kanıt var sizde her şeyden yağ gibi kayıp altan almayın. He bir de arkadaşın mi bilmiyorum ama o Benin dediğim şeye külliyen yalan dedi bende kanıtı attım yoksa sizi burada rezil etmek istemezdim ;)

Aga gerçekten çok komiksin ya. Kanıt diye attığın şeyin hiçbir şeyi kanıtlamadığının farkında değilsin galiba. Yarın öbür gün bir berbere gitsen ve saçını kestirirken içeri bir anda polis girse, berber de birden çıkıp kürdistan propagandası yapsa sende mi terörist olacaksın? Sana bu durumu 2.kere ve üstelik farklı şekilde açıklıyorum. Lütfen gerçekten mantıklı argümanların olduğunda geri gel ve mantıklı cevaplar yaz.
 
Doğuştan gelmeyen, popüler kültür olduğu için her yerde duyuranlara kesinlikle karşıyım, yani bak bu moda, gideyimde şundan olayımlara çok karşıyım, bana manyak mısın kardeşim sen? Kim yapıyor bunu demeyin cidden var, cidden var.
 
Ortalığı boş bırakma kardeşim. HDP'nin LGBT haklarını savunmasına izin verme. Birey olarak sen sahip çık onlara. En ufak çaban oldu mu? Yok.

Ayrıca solculuk ve komünizm ne gibi bir sıkıntı yaratıyor? Size ne yani tam olarak?
Olay solculuk ve komünizmin herhangi bir sorun çıkarması değil,benim burda bahsetmek istediğim konu alakasız şeylerin bu tarz yürüyüşlerde aşırı "sık" kullanılması.Burda toplanan insanlar esasında bunlar için mi toplanıyorlar?
 
He bir de arkadaşın mi bilmiyorum ama o benin dediğim şeye külliyen yalan dedi ben de kanıtı attım yoksa sizi burda rezil etmek istemezdim ;)
Sayın Bezmenler önce şu bağlacı ayırın. Vallahi gözlerimiz okumaktan, ellerimiz düzeltmekten felç oldu. İkinci olarak kanıt manıt bir şeyler atmışsınız, o yüzden halihazırda popişinizi 2500 ft civarlarında görüyorum. Biraz aşağıya inin öyle konuşalım.

Kanıt diye attığınız içerikler üzerinden ben aylardır tartışıyorum. Sloganların çoğu Kürtçe falan değildi, seçtiğiniz kelimelere özen gösterin. Düpedüz yalan söylüyorsunuz. Üstüne bir de böyle rezil konuma düşüyorsunuz. Yapmayın. 1 saniye düşündükten sonra mesaj atın.

Olay solculuk ve komünizmin herhangi bir sorun çıkarması değil, benim burada bahsetmek istediğim konu alakasız şeylerin bu tarz yürüyüşlerde aşırı "sık" kullanılması. Burada toplanan insanlar esasında bunlar için mi toplanıyorlar?
Epey azı sizin tarifinize uyuyor. Gözünüze çarpan 3-5 kişiyi daha da azınlık hale getirmek için pride yürüyüşlerine katılabilirsiniz.
 
Zamanımı size yazmakla ayıramam birşey atıyorum yalan komplo diyorsunuz adam birşey diyor olayı mültecilere bağlıyorsunuz bu ülkenin gelenek ve kültürleri vardır ve bu gibi davranışlar bize ters gelir tek homofobik ülke biz değiliz sana şurda Rusya Polonya Belarus Çinin çoğu kısmı ve sayamayacağım kadarulke sayabilirim. Uzun sözün kısası siz burda istediğiniz kadar bağırıp çağırın, eleştirin bu ülke uzun sene boyunca hep karşı olucaktır ülkede yaşayan insanların çoğu sevmiyor zaten siz azınlık sayılırsınız .Bundan sonra yazmayacağım ve okumayacağım ne ifadesi atarsanız atın umrumda değil :) iyi sosyeller.
 
Doğuştan gelmeyen, popüler kültür olduğu için her yerde duyuranlara kesinlikle karşıyım, yani bak bu moda, gideyimde şundan olayımlara çok karşıyım, bana manyak mısın kardeşim sen? Kim yapıyor bunu demeyin cidden var, cidden var.
İnsanları kandırmak isteyen her türlü malzemeyi kullanır. Yani bu çok geniş bir durum. Her yerde birileri birilerini kandırma peşine düşüyor bunu biliyoruz.

Gözüme sokmayın mevzusuna da biraz karşıyım. Hayatın içinde var mı yok mu? varsa normalleşmesi için biraz da sokulması gerekiyor. Çünkü o kadar karşı durumdayız ki normal olduğunda bile gözümüze sokuluyor izlenimi uyanabilir bizlerde. Yani yaşasınlar ama gözüme gözükmesinler, hiçbir yerde çıkmasınlar, video çekmesinler, hiçbir iş yerinde çalışmasınlar. Böyle bir dünya yok. Bunu yapmak için bizim kendimizi dünyadan soyutlamamız gerekiyor yada olabildiğince kaçmamız ne kadar olabilirse.

İzleyip etkilenme durumunun olmayacağını düşünüyorum çünkü doğuştan geldiğini düşünüyorum yada bilimsel kaynaklarda öyle dile getiriliyor. Çıkarı için etkilenen varsa ona da yapacak bir şey yok :) çünkü bu çıkar her yerde var maalesef.
 
Kimse farklı olmak için ay ben erkeklerden hoşlanıyorum. Ay ben kızlardan hoşlanıyorum demez durduk yere. Zaten priz prize veya fiş fişe niye girmek istesinki? Doğuştan gelen bir şey bu o yüzden karşı değilim fakat sürekli insanların gözüne sokanlara veya farklı gibi davrananları sevmiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı