Honor 90 almak mantıklı mı?

Ben şeyi merak ediyorum günde 1 saat 2 saat oyun oynayan birisini tatmin eder mi? Genshin Impact ayarı oyunları bazen oynayabilirim mesela. 2 yıldır telde oyun oynamıyorum, çok mobil oyuncusu değilim, şimdi bu telefonla öyle 5 6 saat PUBG oynamasam da günde 2 saat genshin oynayabilirim, fakat ana amacım asla oyun değil, kamera ve uzun batarya, dayanıklı bir cihaz hedefim var, Honor bu konuda çok iyi duruyor da oyun konusundaki yorumlar endişe verici.

Ben şeyi merak ediyorum günde 1 saat 2 saat oyun oynayan birisini tatmin eder mi? Genshin Impact ayarı oyunları bazen oynayabilirim mesela. 2 yıldır telde oyun oynamıyorum, çok mobil oyuncusu değilim, şimdi bu telefonla öyle 5 6 saat PUBG oynamasam da günde 2 saat genshin oynayabilirim, fakat ana amacım asla oyun değil, kamera ve uzun batarya, dayanıklı bir cihaz hedefim var, Honor bu konuda çok iyi duruyor da oyun konusundaki yorumlar endişe verici.
Kendi konunu açıp sorsan daha iyi olurdu, madem sordun düşüncelerimi paylaşmak isterim. 1-2 saat günlük oyun oynatır ancak Genshin cihazı ciddi zorlayan bir oyun, yüksek ayarlarda oynatmayabilir. Honor 90'nın işlemcisi orta düzey daha çok kamera, ekran ve yüksek hızlı şarj telefonu. Bataryası da günü çıkarır ancak oyun oynanırsa şarj ister. Yüksek hızlı şarj o yönden avantaj.
Eğer kamera beklentini bir tık geri atabilirsen ve çıkabiliyorsan; daha sağlam cihaz olması ve işlemci performansıyla öne çıkan Poco F5'e bakmanı öneririm.

Kendi konunu açıp sorsan daha iyi olurdu, madem sordun düşüncelerimi paylaşmak isterim. 1-2 saat günlük oyun oynatır ancak genshin cihazı ciddi zorlayan bir oyun, yüksek ayarlarda oynatmayabilir. Honor 90'nın işlemcisi orta düzey daha çok kamera, ekran ve yüksek hızlı şarj telefonu. Bataryası da günü çıkarır ancak oyun oynanırsa şarj ister. Yüksek hızlı şarj o yönden avantaj.
Eğer kamera beklentini bir tık geri atabilirsen ve çıkabiliyorsan; daha sağlam cihaz olması ve işlemci performansıyla öne çıkan POCO F5'e bakmanı öneririm.

Yanıtladığın için teşekkürler. Dediğim gibi mobil oyuncusu değilim, genshin gibi oyunları düşük orta ayarlarda oynatabilirse yine sıkıntı olmaz benim için. Ama direkt oynatması sorun, kasarak oynarsın falan diyorsan orası tat kaçırır. Halihazırda koptuğum Mobile Gaming'e bir süre daha uğramayacağım anlamına gelir biraz.

Oyun oynamam FPS falan önemli değil. OIS de önemli değil sanki herkes telefonla film çekiyor. S 20 FEden geçtim Honor 90'a. S 20 FE çok faha iyi bir telefondu evet ama bu cihaz da güzel. Şarjda ısınıyor ve sosyal medyada bile vakit geçirseniz ısınıyor stereo hoparlör yok. Onun dışında çok stabil, ekranı PWM özelliği e book özelliği gibi çok kullanışlı bir cihaz. 15 k ya çok ucuz. İlk defa Honor kullanıyorum beklediğimden çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı