HP 15 oyun oynarken FPS düşmesi

peps

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bir oyun oynarken bir süre oynayınca çok büyük FPS droplar girmeye başlıyor. Mesela 4-5 saniyede bir FPS 60'dan 2'ye düşüyor hatta bunu yazarken arkada oyun açık yine çok büyük droplar giriyor. HP 15-ay102nt (X9Z24EA) Notebook bu siteden laptopumun özelliklerine bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Driverları indirdiğin halde bu sorun devam ederse;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video ya da herhangi bir MSI Afterburner kurulum videosuyla MSI Afterburner'ı kurup sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.

Driverları indirdiğin halde bu sorun devam ederse
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video ya da herhangi bir MSI Afterburner kurulum videosuyla MSI Afterburner'ı kurup sıcaklık değerlerinizi kontrol edin.

Şuan bana attığınız şeyi indiriyorum düzelmezse bakarım yakında ZALMAN ZM-NS 2000 soğutucusunuda alacağım.

Drive'a yedekle sonra buraya linki at.
Nasıl atacağım?

Bu modelin yorumlarına baktığımda çoğu kişi ısı yüzünden drop yediğini belirtmiş sizinki de bu yüzden olabilir mi bir de işlemciniz U işlemci olduğu için Valorant'ta drop yemeniz çok normal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı