HP Omen 100 mouse pad incelemesi

Hepinize selamlar bugün HP Omen 100 mouse Pad'i inceleyeceğim, ilk incelemem olacak umarım güzel olur haydi başlayalım!

fiyat
Ürünü BİM'den 79, 90TL'ye aldım, Akakçe üzerinde ise şu anki en ucuz fiyatı 109, 90TL. Yaklaşık 30TL kârdayım.
HP Omen 100 1MY14AA Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

kutu
Kutuyu ben oldukça beğendim sade ve güzel gözüküyor, kutuya dair birkaç fotoğraf aşağıda mevcut.
Ön Yüzü.jpg
Sağ Yüzü.jpg
Sol Yüzü.jpg
Arka Yüzü.jpg

kutu içeriği
Kutunun içinden 1 adet mouse pad, garanti belgesi, ürün ile ilgili notlar ve 2 adet Omen logolu çıkartma çıkıyor. Fotoğraf aşağıda mevcut.
Kutu İçeriği.jpg

boyut ve yapısı
30cm boy ve 36cm genişliğinde kalınlığı ise 4mm. Kenarlarında maalesef dikiş yok, olsaydı daha iyi olabilirdi. Fare altında ise aşağıda koyduğum resimdeki gibi gözüküyor (fare: Logitech G G102ls)
Fare'nin altında.jpg

benim yorumlarım
80TL için bence oldukça güzel bir mouse pad gerek görünüşü olsun gerek kalitesi olsun fazlasıyla beğendim. Mouse pad ile biraz Apex Legends oynadım ve mouse oldukça rahat ve akıcı bir şekilde dönebiliyordu. Mouse pad ayrıca hiç koku yapmıyor.
İncelemem buraya kadardı buraya kadar okuduysanız okumadıysanız teşekkür ederim umarım yardımcı olabilmişimdir iyi sosyaller! :)
 
Hocam bende mouse pad bakıyorum ama bu mouse pad kalitesi ve ölçüleri olarak hızlı ve uzun mouse dönüşlerine dayanabilir mi uzun bir süre?
 
Hocam bende mouse pad bakıyorum ama bu mouse pad kalitesi ve ölçüleri olarak hızlı ve uzun mouse dönüşlerine dayanabilir mi uzun bir süre?
Yani 16 gün oldu kullanmaya başlayalı, günde 2-3 saat Apex Legends oynuyorum ki oyun acayip hızlı her şey her an olabiliyor bu da durmadan fareyi kullanmama neden oluyor. Şu anlık bir sıkıntı yok ilk günkü gibi çok güzel kayıyor fare, memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı