HP Omen 15-EK0000NT alınır mı?

Omen tercih edilebilir, yedek parça vs. bulma ihtimali yüksek.
Zepheyrus (genellikle ROG) kullananlardaki yaygın sorun çözülmeyen arızalardır. Yani ilginç arıza örnekleri mevcut, karşılaşmaktayım. Egzotik cihaz terimi mevzuu. Hele ki AMD...
Hocam yani ROG serisinden vazgeçmeli miyim herkes ROG öneriyor şuan ilk defa böyle bir şey duydum. 10K bütçede Zephyrus alınır mı 1650 Modeli. Dynamic Boost espor oyunları için işime yarar mı? İleride 14 inç olması işime yarayacak. 13K verip 3050 Zephyrus mu 10K 1650 Dynamic Boost Zephyrus mu sizce? Aradaki fiyat farkına değer mi? Zephyrus tasarımı çok hoşuma gidiyor alınabilir mi bu bütçede. 10k ve 13k olan bütçede.

Hocam yani ROG serisinden vazgeçmeli miyim herkes ROG öneriyor şuan ilk defa böyle bir şey duydum. 10K bütçede Zephyrus alınır mı 1650 Modeli. Dynamic Boost espor oyunları için işime yarar mı? İleride 14 inç olması işime yarayacak. 13K verip 3050 Zephyrus mu 10K 1650 Dynamic Boost Zephyrus mu sizce? Aradaki fiyat farkına değer mi? Zephyrus tasarımı çok hoşuma gidiyor alınabilir mi bu bütçede. 10k ve 13k olan bütçede.
ROG önerenlerin kaç tanesi ROG kullanıyor?

ArmourCrate kullanıyor musunuz?
ben kullanıyorum ve şöyle bir durum ki performans modundayken turbo moddan daha düşük sıcaklıkları gördüğüne şahit olmuştum turbo moda alındığında sadece fanı hızlandırmıyor armoury crate bilgisayarda yönetici software güç seçeneklerinde dengeli seçtikten sonra turbo moda alınırsa tekrar yüksek performans moduna çekiyor

Hocam önceki konularımda ROG kullanıyorum memnunum diyenler olmuştu. Peki Zephyrus hakkında sorduğum soruya ne dersiniz? Omen, ROG serisinden daha mı kalitelidir? Kullandınız mı hiç?

Kullanmamakla birlikte Gaming laptoplar ile iç içe olan kişilere sorduğumda ROG başka bir seviyedir yanıtları aldım tahminimce Omen roga çok da yakın değildir

Hocam önceki konularımda ROG kullanıyorum memnunum diyenler olmuştu. Peki Zephyrus hakkında sorduğum soruya ne dersiniz? Omen, ROG serisinden daha mı kalitelidir? Kullandınız mı hiç?
Kalite olarak ROG. Tasarım olarak ROG.
Fakat ben daha teknik onarım anlamında bakıyorum. Ben bir cihaz alırken Fiyat/Performans değil, Performans/Yedek Parça&Tamir Edilebilirlik durumuna göre alıyorum. Sonuç olarak bu cihazların garantileri bitiyor.
Kullanmamakla birlikte Gaming laptoplar ile iç içe olan kişilere sorduğumda ROG başka bir seviyedir yanıtları aldım tahminimce Omen roga çok da yakın değildir
Egzotik cihazlar üretmeye çalışıyorlar, başarıyorlar. Dikkat çekici cihazlar. Fakat sebepsiz arıza verebiliyor.

Peki Zephyrus perfomansı hakkında ne dersiniz? 10K bütçe dahilinde iyi midir?
10K : Ryzen 7 5800HS + 1650 Dynamic Boost
Kalite olarak ROG. Tasarım olarak ROG.
Fakat ben daha teknik onarım anlamında bakıyorum. Ben bir cihaz alırken Fiyat/Performans değil, Performans/Yedek Parça&Tamir Edilebilirlik durumuna göre alıyorum. Sonuç olarak bu cihazların garantileri bitiyor.

Egzotik cihazlar üretmeye çalışıyorlar, başarıyorlar. Dikkat çekici cihazlar. Fakat sebepsiz arıza verebiliyor.
Hocam sebepsiz arıza derken ne tür arızalar? HP vermiyor mu bu arızaları? Hem de bu arızayı garanti süresi bittikten sonra ASUS yetkili servisine göndersem parayla yapamazlar mı? Ya da garanti sonrası değişim olmaz mı?

3060 Omen şuan bütçede en iyisi.
ROG önerenlerin kaç tanesi ROG kullanıyor?
Ben kendim Rog kullanıyorum, ayrıca daha ucuza 3050ti versiyonu bulunmakta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı