HP Omen 15-EK0000NT nasıl?

Bende ses problemi falan kalmadı ama driver yüklerken dediğim gibi problemler yaşadım. Ekran titremesi vs bişey farketmedim ben. Fan sesi falan sıkıntı diyodular beni hiç rahatsız etmedi. Oyun oynarken kulaklık takılı olduğu için duymuyorum zaten:d Yanımdakilere sormak lazım. Bence 10 numara cihaz şuan için hiçbir sorun yok. Oyunlarda yağ gibi akıyo. Hp support falan indirip driver kontrolünü ordan yapabilirisiniz sistem sağlığı vb şeylerde yazıyor.
 
Ekran titremesi bendede yoktu o bi modele özel sanırım driver yerinde yazıyordu.HP Omen 15 kullanan veya kullanacak olan varsa HP System Event Utility programını kurması lazım onu Microsoft Store da bulamıyorsun hp forumda birisi Microsoft Store linki atmış ordan store a aktarıyor o şekilde kurdum bunu kurmazsanız Omen Gaming Hub tam fonksiyonlu çalışmıyormuş.
 
Bunda ramlarin frekansı ve markası ne sizde? Support asistanda 2x8 micron 3200mhz yazıyo. İnternette sanki 2933 frekansı yazıyodu sanki? Burda neden farklı? Doğrusu hangisi?
 
Bunda ramlarin frekansı ve markası ne sizde? Support asistanda 2x8 micron 3200mhz yazıyo. İnternette sanki 2933 frekansı yazıyodu sanki? Burda neden farklı? Doğrusu hangisi?
Bendede 32000 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Microsoft Store HP System Event Utility linki.
 
Son düzenleme:
Ben RTX olan modelden almıştım daha cazip gelmişti açıkçası hem ekran kartı olarak hem de tasarım olarak. Eski kasalar çok kaba duruyor bence yeni kasa çok hoş bir görünüme sahip ve performans olarak aşırı fazla bir fark görmemiştim. Tabiiki yine sizin kararınız
 
Yeni kasa daha güzel ve daha bir laptopa benziyor.
ben Bluetooth kulaklık kullanıyorum ama kulaklığın microfonu açıkken kendi sesimide duyuyorum, tahminen Realtek High Definition Audio uygulamasından sesimi dinle açık onu kapatmam lazım ama Control Panel de Realtek gözükmüyor.Driver'ını kurmayı denedim kaldırılıyor yazısında çok bekletti bende kapattım Setupunu.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar performans modu ve balanced mod var. Birde hybrid mod ve discrete mod var. Normalde balanced ve hybrid mod seçiliydi. Ben performans modu ve discrete moda aldım. Gün içinde oyunda oynuyorum normalde kullanıyorum. Şarj tüketimine ve performansa etkileri nelerdir acaba? Değiştirmek için baştan başlatmak gerekiyor. Bilgisi olan var mı? Hangilerini tavsiye edersiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı