İnceleme HP Omen 17 incelemesi

Elinize sağlık öncelikle bu cihazın 12.nesil Intel işlemcili modelini test etme şansı bulmuştum elimde performans değerleri vardı bulabilirsem atarım ama Intel 11.nesile göre 12.nesil ile performansı aşağı yukarı ikiye katlamış.

Bu modeli internette hiç bir yerde bulamadım. Neden stokları bulunmuyor?
Yakında laptop alacağım ondan soruyorum.

Bu modeli internette hiç bir yerde bulamadım. Neden stokları bulunmuyor?
Yakında laptop alacağım ondan soruyorum.
Zamanında Teknorya satıyordu. Şu an bulunmuyor sanırım zaten üretimi durmuştur.

Bu arada 5000 RPM az değil mi benim GE76’nın fanları 7000 RPM dönüyor. Max 70/70 derece gördüm en zorlayıcı oyunda.

Bu arada 5000 RPM az değil mi benim GE76’nın fanları 7000 RPM dönüyor. Max 70/70 derece gördüm en zorlayıcı oyunda.
73/68 görüyorum bende.

Fanın boyutuyla ilgili oluyor genelde. Küçük fanlar daha yüksek hızda dönebiliyor.

Valla fiyatını söylemem anlamsız olur. Değişim cihazı üst model olarak verildi çünkü..
Değişim cihazı olarak üst versiyonunu verdiler demişsiniz. Bunu hangi firma sağladı ? İtopya benden farklı marka bir bilgisayar için 13k fark aldı.

Lenovo Legion 7 cihazımda MUX'u açtığımda Valorant'ta FPS'im daha düşük oluyor. Sebebi nedir acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…