İnceleme HP Omen 17

siz bence düşük alıyorsunuz. driverlar güncel mi? ve performans moduna alın. ben 200 civarı alıyorum sanırım mux açık değil.
evet ben ilk baştan hissettim mux ve perfomens kapalı iken 130 140 fps veriyor
Driver'lar güncel mi?
nasıl bakabilirim driverlere
Driver'lar güncel mi?
nasıl bakabilirim driverlere
nasıl bakabilirm güncelmi değilmi anlayamadım

Inceleme icin elinize saglik. Bostaki fan sesi icin BIOS'dan Fan Idle Mode secenegini kapatirsaniz bilgisayar bostayken fan calistirmaz. Bostaki bir bilgisayara gore fanlari hizli donuyor cunku. Sebebi BIOS'daki ayarmis.

benimkinde bir sorunmu var acaba hem performans hem mux u açtım 250 bazen de 200
mux daha yeni keşfettim açık değilken bir kaç eski oyun yükledim onlarda kasma vardı

Windows ve surucu kurulumunu duzgun yapamadiysaniz bu tarz sorunlar olabilir.

nasıl
nasıl düzeltebilirim bilginiz varmı

nasıl

nasıl düzeltebilirim bilginiz varmı

Ben nasil yaptigimi anlatayim, baska sekilde de yapilabiliyor elbette. Temiz bir kurulumdan sonra ekran karti surucusunu NVIDIA'nin sitesinden elle kurup indirdim. Ardindan HP Support Assist uygulamasini indirdim ve bir HP uyeligi actim. Support Assist uygulamasi cihazin uyelige tanimlanmasini sagliyor. Ardindan alttaki linkten uyeligimle oturum actim, cihaz otomatik olarak gorundu zaten. Cihaz gorundukten sonra suruculerini buradan indirebilirsiniz.

En son da bir Windows Update ile kalan eksik suruculeri hallettim. Sonrasi Gaming HUB kurulumu bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…