HP Pavilion 1050 Ti laptop oyunlarda düşük FPS veriyor

sadecemirac

Centipat
Katılım
8 Mayıs 2022
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bilgisayarım dizüstü HP Pavilion Gaming laptop 15. Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, RAM 16 GB işlemci i5. Düşük ayarlarda ETS 2 25 FPS, Valorant 55 FPS, PUBG 45 FPS, FiveM 17 FPS civarlarında. Bıktım bu durumdan, ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu konuda arkadaş aynı sorunla karşılaşmış. Yani dediğim gibi, ısıdan olsaydı, direkt çok düşük FPS vermek yerine, ara sıra trotling yapardı. Isı sorunu ile eski laptobumda karşılaşmıştım.
Konu 2020 kasımdan kalma hocam. Güncel sistemlerde Windows'un kendisi ayarlıyor diyorum farkındaysanız güncel diyorum bakın. Zaten arkadaşta harici ekran kartı ile oyunu açtığını söylemiş.
 
NVIDIA Denetim Masası'ndan tüm ayarları yaptım.

Macun yenilemedim temizlikde yaptırmadım. 3 yıldır PC bende çok ısınıp mavi ekran veriyordu garantiye gönderdim anakart değiştirildi temizlik konusundada ailem şöyle diyor anakartı değiştirmek için temizlemişlerdir HP servisi.

Hocam MSI Afterburner ile sıcaklıklara ve kullanıma bakarak karar vermek kalıyor dedikleri gibi anakart değiştiğinde temizlikle işiniz kalmıyor.
 
Onları da kontrol ediyorum ısınması biraz fazla oluyor HP coolsenseyi açıyorum fanlar biraz daha çalışıyor GPU ve CPU kullanımı da çok fazla yok.

Hocam biraz fazla ısınıyor demişsiniz kaç dereceye denk geliyor yani, bence en iyisi siz oyun oynarken MSI Afterburner değerlerini atın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı