Hp Pavilion G6 2. ekran kartına geçiş

Sorunum çözilmedi kardeş catalyst control center ı kaldırdım tekrar yükleyim dedim. Yükledim masaüstünde sag click yaptıgımda artık gelmiyor o menü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Catalyst control center açılıyor mu ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video'yu izler misiniz ?

Sanırım kastettiğin yer burasıydı. Arkadaşlar sorunum sadece League of Legends oyununda amd ekran kartını kullanırken Battlefield3 oyununda İntel HD 4000' i kullanması. Çünkü Battlefield3 oyununda multiplayer'a internet üzerinden bağlanıyoruz
Bi tane yabancı arkadaş konu açmış lütfen ingilizcesi iyi olan birisi incelesin. AMD Switchable Graph - Forums - Battlelog / Battlefield 3

Evet, Catalyst Control Center' ı çalıştırdım, çalışıyor.

aygıt.png

Masaüstünde mouse ile sağ tuş tıkladığınız zaman açılan menüde değiştirilebilir grafiklerle ilgili menü seçeneği yok mudur?
Eğer o yoksa catalyst control center içerisine girip tercihlerden gelişmiş görünüm yaptığınız zaman sol taraftaki menüde güç sekmesi altına değiştirilebilir grafikler veya ingilizce ise switchable graphics seçeneği çıkmıyor mu?

Sanırsam kimse benim gönderdiklerimi okumamış :)
Kardeş ;
1.Aygıt Yöneticisinden her iki ekran kartını kaldıracaksın ccc'yide kaldıracaksın ve cclenar programı ile temizleyeceksin
2.AMD nin sitesinden ccc'nin Win7 olanını indireceksin(Çünkü win8'de değiştirilebilir ekran kartları düzgün çalışmıyor)
3.İntel'in sitesinden Win8 için olanı indireceksin
5.bios'tan switchable graphicse benzer bir seçenek var onu fixed yapacaksın
6.imzasız sürücü yükleme modunda açıp bütün herşeyi yükleyeceksin
7.mutlu son sonkez yeniden başlatıp ccc'den switchable graphics den performance yi ekran kartın seçeceksin video'da var.

@ygtsys kardeş istersen ss atabilirim 1. biosta switible graphics diye bi secenek yok 2. loldeyken amd kartına gecis yapıyor ama bf3 oyununa google chrome üzerinden giris yapıldıgı icin inteli kullanıyor sorun bu ben amd yi kullanmak istiyorum.

Bende dedimki çünkü CCC den seçmek zorundasın buda Win8 in sorunu CCC nin Win7 için olanını yüklemek zorundasın.
Sorunun ortadan kalkacaktır.
Not:Geçtiğini nerden biliyorsun :)

Ve ayrıca eğer öyle bir seçenek yoksa biosun eskidir.Güncellemeni öneririm.

Aslında sorun bios problemi HP'nin ekran kartı sorunu ise Win8'in. Bence uğraşma Teknosa'ya git söyle adama yık ortalığı :) en doğal hakkındır.Sonrada adamın adını alıp şikayet et Teknosa'ya çok yararı oluyor.Sonuç olarak başka bir marka alsaydın sorun yaşamayacktın :)

Kardeş ama CCC' de league of legends oyununu yüksek performans seciyorum ve lol e amd ekran kartıyla giriyor ama bf3 oyunu icin aynı islemi yapınca web sitesinden girdigi icin inteli kullanıyor bunu bi arkadaş daha paylasmıs ama yabancı olarak bende anlamadım orda teşekkür etmişler ona.

Oradan çevirdim sana yazdıklarımı. Orada da aynı şeyi söylüyorlar HP'nin hatası diye.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı