HP Victus 16 incelemesi

Umarım aynı sorunla karşılaşmam hocam şarj faktörü önemli benim için ya.
Sorun arkaplanda gücü emen uygulamalar. CristalMark testinide bırakayım konuyu düzenleyemiyorum.

Sizin değerler iyiymiş hocam https://www.hepsiburada.com/hp-vict...agaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail bunu sipariş ettim ama SSD'si model bilmiyorum bulamadım umarım okuma yazma yüksektir.

Satın almadan önce desteğe yazdım fakat SSD hakkında herhangi bir bilgi vermediler. O yüzden bende ulaşamadım bilgilere. Sizin SSD verilerinizinde böyle olacağını düşünüyorum. Bu arada sizi aldığınız model benimkinden daha iyi fakat benimki 400 TL daha pahalı garip bir durum.

Fiyatlar çok oynak reis monster almayı düşünüyordum fiyatı sabah 20k iken akşam baktığımda 23-24k oluyordu şuanki artışların sebebi bence black fridaye hazırlık umarım ssd değerleri düşük olmaz.

Modelini bilmiyorum benim ürün donanım olarak daha düşük.
Hocam bu arada oyun oynarken Fan sesi sizde ne durumda ? Oyuna girdiğim zaman fan sesi biraz fazla geldi bana.

Umarım hocam istediğiniz gibi olur.

Hocam bu arada oyun oynarken Fan sesi sizde ne durumda ? Oyuna girdiğim zaman fan sesi biraz fazla geldi bana.

Umarım hocam istediğiniz gibi olur.
Modelini bilmiyorum benim ürün donanım olarak daha düşük.
Hocam bir de ürün geldiğinde win 11 mi kurdunuz win 10 mu ben win 11 kurmayı düşünüyorum ama optimizasyon sorunlari varmış bir de driverler felan hpnin sitesinden mi indirdiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…