HP Victus 16 incelemesi

Hocam bir de ürün geldiğinde Windows 11 mi kurdunuz Windows 10 mu ben Windows 11 kurmayı düşünüyorum ama optimizasyon sorunlari varmış bir de sürücüler falan HP'nin sitesinden mi indirdiniz?

Windows 10 Pro kurdum. Driverlerin çoğunu HP'nin uygulaması üzerinden indirdim. Bazılarını manuel kurdum. Dediğiniz sorunlardana dolayı Windows 11'e geçmedim. Windows 10 kurulu şu an herhangi bir sıkıntı yaşamadım sürücüler kısmında.

Tamamdır hocam teşekkürler youtubede izlediğim inceleme videosunda değerler böyle gözüküyor iyi mi pek bilgim yokta.

Dosya Ekleri

• IMG_20221119_201120.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 53
Hocam bu arada oyun oynarken Fan sesi sizde ne durumda ? Oyuna girdiğim zaman fan sesi biraz fazla geldi bana.

Umarım hocam istediğiniz gibi olur.
Yağmur yağıyormuş gibi bir sesi var sesi çok ama gürültülü gelmiyor bana tiz yada çok boğuk bi sesi yok.

Hocam bir de ürün geldiğinde win 11 mi kurdunuz win 10 mu ben win 11 kurmayı düşünüyorum ama optimizasyon sorunlari varmış bir de driverler felan hpnin sitesinden mi indirdiniz?
Windows 11 kurdum rufush da disable tpm kutusunu işaretledim problem çıkmadı. Driverların hepsini otomatik kurdu ama wifi görmüyor driver indirmeden o yüzden ethernetten bağlamak lazım HP center indirip kontrol ettip windows hepsini otomatik kurmuş sadece Omen uygulamasını ben indirdim.

Hocam pc geldi win 10 pro kurdum ama hoparlör touchpad wifi felan çalışmıyor napmam lazım?

Hocam PC geldi Windows 10 Pro kurdum ama hoparlör touchpad Wi-Fi falan çalışmıyor ne yapmam lazım?

Bende de çalışmıyordu başta sürücüler eksik olduğu için. HP'nin kendi sitesinden HP Support asistant uygulamasını indirdikten sonra siteye seri numaranızı yazarak tüm sürücüleri indirmeniz lazım.

Hocam seri numarası giriyorum ürün numarası da istiyor sonra ürün numarasını giriyorum yanlış diyor sizde de oldu mu böyle bir şey.

Çok bağırıyor mu hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…