HP Victus 16 incelemesi

Ürün numarası istemedi bende. Seri numarasını girdim sıkıntı çıkmadı. Seri numarasını nerden buldunuz ?
Hp support uygulamasından hocam yarın hp desteğe yazarım ama onun harici valorant girdim fan sesli çalışıyor ve wasd tuşlarının olduğu taraf soğuk kalıyor baya ama orta taraf ısınıyor biraz sizdede böyle mi?

Wasd kısmı soğuk orta tarafda sıcaklık hissediliyor. BİOS'dan Always Fan özelliğini kapattım. Soğukken fan çalışmıyor

Wasd kısmı soğuk orta tarafda sıcaklık hissediliyor. BİOS'dan Always Fan özelliğini kapattım. Soğukken fan çalışmıyor
Reis 5 dakikada valoda ortası hissedilir sıcaklaştı bende o aktif şuan ama kapatırım yüksek ihtimal senin de oyunlarda yüksek ses oluyor mu böyle odayı kaplayacak kadar?

@MarkV Hocam sizin fan sürekli çalışıyor mu ?
Malesef çalışmıyor sürekli çalışmasını istiyorum ama windows üzerinden ayarlayamadım biosa girmek gerekli.

Çok bağırıyor mu hocam?
Evet fan sesi belli oluyor ama dediğim gibi gürültülü değil yani kulağı tırmalayacak bir sesi yok arkasına defter koyup alt kısmı 2,5cm kadar yukarı kaldırıyorum sıcaklıkda çok fark ettiriyor fanlarda rahat hava çektiği için can çekişmiyorlar ama sesi artıyor tabi.

Bende sürekli çalışıyordu BİOS'dan Always Fan özelliğini kapattım şimdi gerektiği zaman çalışıyor

Ürün numarası istemedi bende. Seri numarasını girdim sıkıntı çıkmadı. Seri numarasını nerden buldunuz ?
Hocam ürün numarasını da bugün kabul etti işletim sistemi seçiniz dedi seçtim sonra hp support salitions gibi bir şey ile ürününüzü algılayacağız dedi ama algılamıyor sizde de oldu mu?

Ürünü seri numarası girerek direk algıladı zaten ona hiç girmedim ben
Her şeyi hallettim hocam ama klavyenin ortası fazla ısınıyor gibi geldi 50-60 dkda baya hissedilen derecede sıcaklaşıyor pcyi biraz sizin gibi kaldırsam etkisi olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…