HP Victus 16 Ryzen 5 5600H alınır mı?

@botnxva

Knk peki victus mu tercih edilir monster mi

bende 3060dan düşmek istemem ama ram ekleme işi nasıl olur onuda bilniyotum ve çıkartılan 2 tane 4gb ram ne olucak , o yüzden kararsızım

Monster markasının ömür boyu bakım garantisi var ama modeline göre değişir tabii ki. Eğer aynı özellikte bir Monster'dan bahsediyorsan kasalarını araştır, soğutma özelliklerine bak. Victus ısındığında işlemci biraz daha sağ tarafta olduğu için oyun oynarken pek anlamıyorsun bile ısındığını. Hiç ısı testi yapmadım pek hissetmediğimden dolayı, sen iki düşündüğün modelin kaç dereceye çıktığını bir araştır ona göre ikisinden birini alırsın. Sanırım Monster'lar biraz daha ucuz olabiliyor.

Knk bu alınabiliyor gibi ya benim kullanan bir arkadaşta memnun ne yapacağımı bilemedim çabuk donersen sevinirim
Ona sorma. O Victus haterı. Her konuda Victus serisini aşağılıyor ama sebep bile belirtemiyor. Cevap da veremiyor çünkü boşa sallıyor. Niye böyle olduğunu muhtemelen kendi bile bilmiyor.
Victus serisi fiyatına göre oldukça kaliteli bir seridir. Soğutması, performans, ses kalitesi ve kasa kalitesi oldukça iyidir. Ekranı da normalde güzel ama bazı modellerinde sarılık var niyeyse. Muhtemelen farklı üreticilerden gelmesinden kaynaklı.

Ona sorma. O Victus haterı. Her konuda Victus serisini aşağılıyor ama sebep bile belirtemiyor. Cevap da veremiyor çünkü boşa sallıyor. Niye böyle olduğunu muhtemelen kendi bile bilmiyor.
Victus serisi fiyatına göre oldukça kaliteli bir seridir. Soğutması, performans, ses kalitesi ve kasa kalitesi oldukça iyidir. Ekranı da normalde güzel ama bazı modellerinde sarılık var niyeyse. Muhtemelen farklı üreticilerden gelmesinden kaynaklı.
Victus hateri degilim ama Victus'ların ekranları kronik sorunlu. Sararıyor ekranı.

Peki bu en son attığım model nasıl almayı dusunuyorumda çabuk donersen sevinirim 🙂

Victus hateri degilim ama Victus'ların ekranları kronik sorunlu. Sararıyor ekranı.
Biliyorum. Ama hatırlıyorsan önceki konuda tek tek tüm özelliklerini gömmüştün ve ben kullanıcısı olarak hepsini tek tek açıklamama ve başarılı olduğumu söylememe rağmen herkese karşı her özelliğini gömmeye devam etmiştin.
Sadece o ekran sorunu var ve. O da kronik sorun değil aslında, panel farkı. Her paneli aynı üretici üretmediği için oluyor. Sonradan sararma gibi bir durum yok.
Diğer açıkladığım konularda da oldukça başarılı bir seri.

Biliyorum. Ama hatırlıyorsan önceki konuda tek tek tüm özelliklerini gömmüştün ve ben kullanıcısı olarak hepsini tek tek açıklamama ve başarılı olduğumu söylememe rağmen herkese karşı her özelliğini gömmeye devam etmiştin.
Sadece o ekran sorunu var ve. O da kronik sorun değil aslında, panel farkı. Her paneli aynı üretici üretmediği için oluyor. Sonradan sararma gibi bir durum yok.
Diğer açıkladığım konularda da oldukça başarılı bir seri.
Ben haksızdım orada. Videolarını izledim. Victus'larda ekran ve kasa hariç iyi bir seri.

Peki bu en son attığım model nasıl almayı dusunuyorumda çabuk donersen sevinirim 🙂
20.000₺ fiyata 3060'lı model de var. Özellikle ram falan da değiştirebilecekseniz bu çok daha mantıklı: Amazon.com.tr
13. nesil işlemciye yüklenmek yerine işlemciden kısıp 3060 almak çok daha mantıklı.

Ben haksızdım orada. Videolarını izledim. Victus'larda ekran ve kasa hariç iyi bir seri.
İyi bari kabullendiysen. Artık araştırmadan tek sebep için her şeye sallamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı