HP Victus 16 vs Asus TUF A15

TUF modeli 7940HS, 8945HS değil, TUF'un Victus'tan 2000-4000 TL daha ucuz olduğunu var sayın. ChatGPT TUF'un soğutması daha iyi diyor, ne kadar doğru acaba... Hall effect sorunundan bahsediyorsanız bence o kadar da büyük bir sıkıntı olmayabilir, @TLM hocam 1.5 yıldır kullanıyormuş hall effect sorunu oluştu mu sizde?

Optimizasyonu en kötü oyunlarda bile yaşamadım hocam. Dediğim gibi sıcaklıklar kolay kolay 90 dereceyi görmüyor. Yaşayanın ne şartlarda yaşadığını sormak lazım ben gün içerisinde 5-6 saat oyun oynayan bir insanım oynamasam bile uyanıkken her daim açık oluyor bilgisayarım. Böyle bir problem olduğunu ilk kez bu konuda duydum.

TUF modeli 7940HS, 8945HS değil, TUF'un Victus'tan 2000-4000 TL daha ucuz olduğunu var sayın. ChatGPT TUF'un soğutması daha iyi diyor, ne kadar doğru acaba... Hall effect sorunundan bahsediyorsanız bence o kadar da büyük bir sıkıntı olmayabilir, @TLM hocam 1.5 yıldır kullanıyormuş hall effect sorunu oluştu mu sizde?

Hocam ayrıca eklemek isterim ki malzeme kalitesinin daha iyi olmasından dolayı TUF daha ucuzsa TUF alın ama dediğim gibi hall efect hiç yaşamadım. Bu forumda da sık sık söylendiği gibi teknoloji şans işi ve hemen hemen her teknolojik ürünün de kronik problemleri oluyor. Sonuç olarak Victus'ta da karar kılsanız TUF'ta da karar kılsanız üzüleceğinizi düşünmüyorum.

Victus'larda S0 ve r0'lardan bence uzak durun. Hall sensör konusunu ben açtım ve neredeyse 2 günde bir yeni sorun yaşayan bir kişi çıkıyor.

Arkadaşlar, HP Victus 16 modeli 40.000 TL 2025 Ocak' ta alınmış, Asus TUF A15 modeli ise 36.000 TL 2024 Şubat' ta alınmış. Son kararımı vereceğim bugün sizce hangisi alınmalı. İkinci el bir sıkıntıları veya çiziklerinin olmadığını söylediler az kullanılmış.
@dako121 @SerdarT35 @AliEgemen

Arkadaşlar, HP Victus 16 modeli 40.000 TL 2025 Ocak' ta alınmış, Asus TUF A15 modeli ise 36.000 TL 2024 Şubat' ta alınmış. Son kararımı vereceğim bugün sizce hangisi alınmalı. İkinci el bir sıkıntıları veya çiziklerinin olmadığını söylediler az kullanılmış.
TUF hocam.

Arkadaşlar, HP Victus 16 modeli 40.000 TL 2025 Ocak'ta alınmış, ASUS TUF A15 modeli ise 36.000 TL 2024 şubat'ta alınmış. Son kararımı vereceğim bugün sizce hangisi alınmalı. İkinci el bir sıkıntıları veya çiziklerinin olmadığını söylediler az kullanılmış.

2.el ise Victus'a hiç bulasmayin anakarti yenilenmiş elden çıkarmak istiyor olabilir TUF daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı