HP Victus alınır mı?

Bütçe
20000
Ben amd 6800h olanını aldım 1.5 ay oldu. Gerçekten çok memnunum kağıt üzerinde i5 12. nesil iyi dursada amd 6800h 6nm mimariye sahip i5 e göre teknik bakımdan daha az ısınır şöyle açıklayım laptopu hiç 80 derece üzerine çıkartmayı başaramadım güçlü soğutma sistemininde etkisi var tabi. ortalama kullanımda 40-45 arası sıcaklık oynuyor. arkada indirme müzik gib şeylerde 40-50 arası falan oynuyor yine bunu neden anlatıyorum dersen laptop ısınması performansı ciddi ölçüde düşürüyor malesef. bu yüzden rakamlara takılmakdansa laptopda ısınma değerlerine bakmak daha mantıklı olacaktır. belli seviyelerin yukarısında fps düşüşleri göreceksin kağıt üzerinde gördüğün rakamlar pek bişey ifade etmeyecek.
Knk ben intelciyim birazda ondan kaynaklı zaten öyle çok oyun amaçlı kullanmayacağım pcyi genelde mühendislik programları üzerine kullanacağım arada tabi oynarım da öyle yoğun değil. Ama sağolasın yine de belki de amd alırım

Knk ben intelciyim birazda ondan kaynaklı zaten öyle çok oyun amaçlı kullanmayacağım pcyi genelde mühendislik programları üzerine kullanacağım arada tabi oynarım da öyle yoğun değil. Ama sağolasın yine de belki de amd alırım
Bende kendi çapımda grafik tasarım işleri, oyun oynamak vs. için kullanıyorum. Bu işler için masaüstü kullanmak daha doğru ama bana mobilte de lazım o yüzden laptop tercih ettim neyse en önemli şey laptop için kasa herşey sıkıştırıldığından ısınmamasıdır.
Yine sen bilirsin ama kıyaslama yapma imkanın varsa ona göre tercih yap. ben Hp 6800h ile monster i5 12500 kullanan modeli arasında kıyaslama yapabildim i5 normal masa üzerinde bile fark ettiğim şekilde ısınıyordu. Belki de Monster olduğundandır emin değilim ama teknoloji marketlerini gezip biraz incelemeler yapabilirsin.

Reis kusura bakma ayıp yaptım bir kaç yerde daha görünce seni hep victus önerdiğini öyle ondan dolayı dedim, teşekkür ederim bu arada tavsiyen için zaten victusa karar verdim i5 12500h olana, cumartesi fln sipariş ederim büyük ihtimal
merhaba ürünü aldınız mı kullanım için görüşleriniz neler bende aynı modeli almayı düşünüyorum

hangi modeli ve siteden alacaksınız bende yakın zamanda alacağımda linkini atabilir misiniz ? ve aldıktan sonra görüşlerinizi vs yazar mısınız?
Knk yüksek ihtimal HP Victus 16-D1021NT 6G0E9EA i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 144Hz 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri buradan ve bu ürünü alacağım zaten en ucuzuda burada .d

Neden acaba merak ettim cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Victus oyun bilgisayarı değil çünkü forumda hiçbir şey bilmeyen insanlar alın alın diye öneriyorlar yanında fanları bile yok Gaming laptop kategorisine bile girmiyor.
Yanlarda fan yok da soğutma konusunda gayet iyi çalışıyor. Donanım özellikleri oyuncularının işini görecek düzeyde zaten ama içerik üreten insanları da düşünerek tasrlanmış bir laptop SD kart girişi olmasından anlayabilirsin gaming laptoplarda bu yok. Her iki kesim üretici ve oyunculara yönelik tasarlanmış bir laptop.
Soğutma konusuna gelirsek 2 çıkış olmasına rağmen ısı değerleri çok iyi önemli olan yapılan mühendislik. 4 çıkışı olan laptoplarda berbat soğutmaya sahip olabiliyor.

Adsız.png

Victus oyun bilgisayarı değil çünkü forumda hiçbir şey bilmeyen insanlar alın alın diye öneriyorlar yanında fanları bile yok Gaming laptop kategorisine bile girmiyor.
Teşekkürler açıklama için ama zaten oyun ağırlıklı kullanmayacağım benim için phyton, matlab, solidworks, autocad gibi programları kaldırsın ve beni uzun süre götürsün yeterli, özelliklerini sevdiğim için pazartesi siparişi vereceğim inşallah, arada tabi oyun da oynarım da az yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı