HP Victus alınır mı?

Bütçe
20000
Teşekkürler açıklama için ama zaten oyun ağırlıklı kullanmayacağım benim için phyton, matlab, solidworks, autocad gibi programları kaldırsın ve beni uzun süre götürsün yeterli, özelliklerini sevdiğim için pazartesi siparişi vereceğim inşallah, arada tabi oyun da oynarım da az yani
hocam merhaba aldınız mı

hocam merhaba aldınız mı
Merhaba, aldım yarın veya cuma da windows kuracağım

Kardeşlerim artık sizde victus çu oldunuz artık bol bol översiniz :D
Hahahahah inşallah övdürür kendini bana diyelim .d dıştan görünüm itibariyle şuan övebilirim hatta; sade güzel görünümü var ekran sallantısı bence çok sıkıntı yaratacak tipten değil, şuanlik iyi gibi inşallah da böyle devam eder :)

Victus alicaktim fakat Lenovo ya karar verdim
Hayırlısı olsun bence ikiside iyi marka

Son düzenleme:
Victus oyun bilgisayarı değil çünkü forumda hiçbir şey bilmeyen insanlar alın alın diye öneriyorlar yanında fanları bile yok Gaming laptop kategorisine bile girmiyor.

Yanda fan cıkışı yok diye Gaming işini gormuyor ve sogutması kotu mu oluyor sanıyorsun? Hiçbir şey bilmeden konuşan sen olabilirsin herhalde, soğutması gayet iyi performansıda.

Yanda fan cıkışı yok diye Gaming işini gormuyor ve sogutması kotu mu oluyor sanıyorsun? Hiçbir şey bilmeden konuşan sen olabilirsin herhalde, soğutması gayet iyi performansıda.
Boş adam knk boşver almayın diye öneren adam olan kendisi kullanmamış bile biz kullananların yorumlarını hiçe sayıyor birde. Biliyoruzda öneriyoruz ama kendisi nasıl önermiyorum diyor onu anlamıyorum ?

Merhaba, aldım yarın veya cuma da Windows kuracağım

Hahahahah inşallah övdürür kendini bana diyelim. D dıştan görünüm itibarıyla şu an övebilirim hatta; sade güzel görünümü var ekran sallantısı bence çok sıkıntı yaratacak tipten değil, şu anlık iyi gibi inşallah da böyle devam eder :)

Hayırlısı olsun bence ikisi de iyi marka
Merhaba, aldım yarın veya cuma da Windows kuracağım

Hahahahah inşallah övdürür kendini bana diyelim. D dıştan görünüm itibarıyla şu an övebilirim hatta; sade güzel görünümü var ekran sallantısı bence çok sıkıntı yaratacak tipten değil, şu anlık iyi gibi inşallah da böyle devam eder :)

Hayırlısı olsun bence ikisi de iyi marka
Hayırlı uğurlu olsun hocam bende 20 gün önce aldım ryzen 5 6600H modeli çok memnunum şahsen siz hangisini aldınız. Bu arada Windows kurarken sürümler tam yüklenmiyebilir yazarsanız yardımcı olurum

Hayırlı uğurlu olsun hocam bende 20 gün önce aldım ryzen 5 6600H modeli çok memnunum şahsen siz hangisini aldınız. Bu arada Windows kurarken sürümler tam yüklenmiyebilir yazarsanız yardımcı olurum
Sağolasın hocam yazarım eğer olursa, bende i5 12500h modelini aldım sen memnun musun peki cihazdan?

Sağ olasın hocam yazarım eğer olursa, bende i5 12500H modelini aldım sen memnun musun peki cihazdan?
Hocam hiç sorun çıkarmadı bana ben kütüphaneye götürüyorum pil tasarrufu modunda full YouTube de felan takılıyorum şarjı minimum 5 saat gidiyor. Sıcaklığı diğer bilgisayarlar gibi değil az ısınıyor ve çok güçlü bir soğutma var bilgisayar da fan sesi felan da hiç rahatsız edici değil

Hocam merhaba Windows 10 kuracağım da hangi sürücülerde sorun yaşayacağım yazabilir misiniz?
Hocam ben wifi, görüntü, Bluetooth gibi sürücüler de sıkıntı yaşadım ama hepsini topluca indirdim sorun olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı