HP Victus serisi alınır mı?

Bütçe
40000
Victus güç kısıtlı üretilen bir seri bunun için soğutması iyi diye biliyorum.

Beğenmedim bırakmak yerine limit görmediğim yanıtına bir cevap vermeniz daha mantıklı olacaktır. Dediğim gibi ben bir limite rastlamadım hangi modellerinde limit var HP Victus 16'nın?

AMD olanlara da bakiliyorda AMD olanlara bakmayi ben bilmiyorum, ama var AMD modellerde de. Cinebench puaninizi ayni islemcili daha kaliteli cihazlarla karsilastirirsaniz gorursunuz.

Yanıtınız için teşekkürler limit bir tek işlemci için mi var ekran kartı için de var mı?

Beğenmedim bırakmak yerine limit görmediğim yanıtına bir cevap vermeniz daha mantıklı olacaktır. Dediğim gibi ben bir limite rastlamadım hangi modellerinde limit var HP Victus 16'nın?

Yanıtınız için teşekkürler limit bir tek işlemci için mi var ekran kartı için de var mı?

Ben sana beğenmedim atmadım ve birçok kişi Victus serisinin güç kısıtlı üretildiğini söylüyor. 75 watt GPU var çünkü içerisinde.

Ekran kartı icin var mı bilmiyorum bilgi alanim disinda, ama islemcide var bundan eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı