HTC One M8 vs. iPhone 6 vs. LG G3 vs. Sony Z3

Hangi Telefon?

• Oy verenlerin toplamı
    58
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar yıl basına kadar konum acık kalacaktır. O zamana kadar mesajlarınızı ve oylamaya oy vermenizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar tüm arkadaslarım ve ailem LG G3 al diyor. Siz ne dersiniz? Bilgi verirseninz sevinirim.

Listedeki tüm telefonlar zaten son model olduğundan hiçbirinden kolay kolay pişman olacağını sanmıyorum. Arkadaşların dediği gibi hepsinin bir adım öne çıktığı alanlar var buna göre tercihini yapabilirsin. Bu arada kendi tercihimi de G3'ten yana kullanacağım ama listede olduğu için. Listede olmayan Note4'ü tercih ederdim normalde. Bir de Nexus 6 var onu da bekleyebilirsin. :)

Kesinlikle Nexus 6 yı bekle, android telefonlarda nexus modelleri hariç zamanla sende pişmanlık yaratacaktır.

Kesinlikle Nexus 6 yı bekle, android telefonlarda nexus modelleri hariç zamanla sende pişmanlık yaratacaktır.
Niyeymiş o? Sırf adında Nexus geçiyor diye sürekli güncelleme alacağını mı sanıyorsun? 2 sene geçtiği anda çıkışından itibaren Google direk eller yukarı yapıyor. Nexus'u diğer cihazlardan ayıran hiç bir fark yok. Her cihaz son model ve ona uygun uygulama port edeni de var, ROM hazırlayanı da.

@kayra(yardimlzm) En iyi seçenek Note 4 şuan da Android cephesinde.

Arkadaşlar, Nexus düşünmüyorum. O yüzden önermeyin. Bu arada HTC Desire Eye hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde ne zaman Türkiye'ye gelecektir?

Kardeşim acelen yoksa bekle derim ben HTC yeni telefon çıkaracak nisan-mayıs gibi. O zaman tekrar düşünürsün. Ayrıca HTC one m8 de kamera pek sevilmiyordu. 4 ultrapiksel yeterli değildi. Sızan bilgilere göre 16 ultrapiksel kamera ile gelecek, işlemci snappdragon 810 olacak 3gb ram olacak. Kısacası Amiral gemilerin hepsini batıracak düzeyde bir telefon çıkaracak HTC.

HTC-One-Concept-Ashik-Empro.jpg

Kardeşim acelen yoksa bekle derim ben HTC yeni telefon çıkaracak nisan-mayıs gibi. O zaman tekrar düşünürsün. Ayrıca HTC one m8 de kamera pek sevilmiyordu. 4 ultrapiksel yeterli değildi. Sızan bilgilere göre 16 ultrapiksel kamera ile gelecek, işlemci snappdragon 810 olacak 3gb ram olacak. Kısacası Amiral gemilerin hepsini batıracak düzeyde bir telefon çıkaracak HTC.

HTC-One-Concept-Ashik-Empro.jpg
Alperen bey Ocak ayının sonunda yurt dışından alacağım.

LG G3 kullanıyorum 32 GB 3GB ram ve sana şunu söyleyebilirim her şeyin bedeli var ekran quad HD bilindiği üzere ve bunun bedeli FPS düşmesi Quad HD hem çabuk ısınıyor hem ısındığı zaman işlemci yavaşlıyor ve oyunlarda akıcılık kaybediliyor eğer oyun oynayacaksan kesinlikle HTC ama yok ben oyun oynamıyorum ya da basit oyunlar oynuyorum dersen tavsiyem kesinlikle LG G3 32gb önenirim sana şöyle diyeyim 1 watt hoparlörü HTC'den daha kaliteli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı