HTML Puanlama Sistemi

FreshSxS

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben siteme Merli'nin Kazanındaki gibi bir puanlama sistemi eklemek istiyorum ancak internette aramama rağmen bulamadım. Siteme HTML veya JavaScript olarak ekliyebiliyorum.
Nasıl yapabilirim acaba ?

(Killzone 2)
Ek Açıklama 2019-07-07 032704.png
Yardımcı olacak biri varsa sevinirim.

Kaynak kodunu incelersen sayfa içerisinde bunlar var.
Kod:
<div class="row">
    <div class="cols col-6">
                                                    <div class="game-rating">
                                                        <span class="head">Merlin Puanı</span>
                                                        <span class="point">95</span>
                                                        <div class="game-range">
                                                            <div class="range-slider">
                                                                <input type="range" onchange="kullaniciPuani(this.value,1556)" value="0" min="0" max="100" step="5" data-rangeslider="" style="position: absolute; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; opacity: 0;"><div class="rangeslider rangeslider--horizontal" id="js-rangeslider-0"><div class="rangeslider__fill" style="width: 32.85px;"></div><div class="rangeslider__handle" style="left: 17.85px;"></div></div>
                      <output>15</output>
                                 </div>
                                                        </div>
                                                    </div>
                                                </div>
                                            </div>

Sınıf ve id leride CSS ten alabilirsin.

Kullanman gereken html input type si Range olmalı kodu buraya şuan yazamayacağım telefondayım ama link bırakıyorum. Anlayamadığın konuların çoğunu w3school dan bakabilirsin. Link bu dostum kolay gelsin.
Hatta düzeltiyorum yorumumu bütün html inputlarını ve kullanımlarını da atıyorum benim işime yaramıştı senin de isine yarar bence. O bağlantıda burada Buyur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı