Huawei Matebook D16 nasıldır?

Attığınız ürün güzel. Ama ben thinkpadlerin tasarımlarını sevmiyorum. Bana çok eski makinalarmış gibi hissettiriyor ama tamamen kişisel yorum. Üstteki fan sorusu için de bilgim yok maalesef 😔
En son araştırmalarımda işlemcisi U veya G olanı tercih etmem söylendi. Şu an kullandığım işlemci 6. nesil işlemciymiş. i7-1165G7 işlemcisi için ne dersiniz? Size zahmet vermiyorum umarım... Vaktiniz var ve görüş belirtmek isterseniz beş altı tane dizüstü seçtim...

En son araştırmalarımda işlemcisi U veya G olanı tercih etmem söylendi. Şu an kullandığım işlemci 6. nesil işlemciymiş. i7-1165G7 işlemcisi için ne dersiniz? Size zahmet vermiyorum umarım... Vaktiniz var ve görüş belirtmek isterseniz beş altı tane dizüstü seçtim...
Estağfurullah zamanım oldukça yazıyorum. Gayet performanslı bir işlemci. U ve G serisi mobil işlemciler daha az güç tüketir daha az fan çalıştırır dolayısıyla evet size göre. 1165G7 de sizin her türlü işinizi görecektir

Hala kullaniyor musunuz merak ettim? Uzun sure goturur mu acaba beni.
Merhaba iş yeri bilgisayar verdiğinden beridir kullanmıyorum sattım. Ancak bu döneme kadar kullanan arkadaşlarım en ufak bir sorun görmedi. Kesinlikle sizi de uzun süre götüreceğine eminim. Özellikle yeni versiyonunda eski versiyonun neredeyse tüm sorunlarını çözmüşler. Huawei Matebook D16 1 senelik deneyimim ürün hakkında yaptığım incelememi buradan okuyabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı