Huawei Matepad 11 vs iPad 9

Teşekkürler herkese iPad siparişini geçtim.
9.nesil mi aldınız ? Memnunmusunuz şuan? Matepad 11 edinmeyi düşünüyorum da İpad 9.nesil bin tl fiyat farkına değer mi onu merak ediyorum. (Kalemiyle)

IPad'ler ciddi anlamda aşırı uzun ömürlü. 2017'de aldığım 5. nesil iPad hala canavar gibi ne pili bitiyor ne de eskiyor. Tam gaz devam ediyor. Performansından da pek bir şey kaybetmedi. Ben olsam iPad alırdım.
Fiyat farkı çok ya.. Senenin başında 3850 tl felanmış İpad 9.nesil,Matepad 11 daha dün kalem güncellemesi almış,sadece kalemin tam performansını veren uygulama kısa sürede gelse düşünmeden alacağım ama Matepad'ı..
Edit:Belki vardır bilmiyorum,Samsung Notes gibi yok ama bildiğim kadarıyla,belki parayla alabilirim.

Hocam cidden iPad çok rahat, aşırı memnunum kesinlikle değer.
Yakın zamanda ediniyorum,içim tamamen rahat alıyorum,sıfır şüphe.
Hocam şahsen 2018 veya sonrası iPad söz konusuysa tabletler konusunda yenilmezler şahsen.
İpad başlı başına bir devrim zaten.İpad air olmasa düşünmeden matepadı elerdim de,ipad 9 64 gb modelinde çok kararsız kaldım,pt'den 4 gün sonra bir şey olmaz ise sipariş edeceğim,kalemiyle.Ekran koruyucu mevzusu kaldı sadece,oda 180 tl olanla 300 arasında kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı