Ya benim sinir olduğum bir durum var: Huawei, P40 Lite'a RAW çekim koymamıș. Bu çok kötü bir şey, yetkililere belirttim bunu 1-2 aya en geç bir güncelleme ile eklenmesini umud ediyorum. 2-3 ay önce de camera2 api desteğini etkinlestirmek için güncelleme getirmelerini rica etmiştim ve bir güncelleme ile Kamera tarafında 3. Taraf uygulamaların uyumluluğunu arttıracak bir güncelleme getirdiler.Huawei kamera uygulaması zaten iyi. Gcam'i genelde Xiaomi kullanıcıları arıyor.
Bunu denemiştim, ben aslında sadece RAW çekebilmem için o yazılımı Huawei'in bana sunmasını istiyorum. Huawei, kamera yazılımı tarafında çok bașarısız. Ben de RAW fotoğraf çekerek bunu telafi etmek istiyorum.LineageOS için miş ama sen yine de bir dene.
İşlemci ile bi' alakası yok aslında, tamamen yazılım ile ilgili. Genellikle kamera anlamında huawei cihazları kısıtlar eğer sen kök erişimi ile telefonun dosyalarını değiştirmezsen.Ișlemcisi Snapdragon olan cihazlarda iyi çalışıyor, Huawei de Kirin olduğu için pek etki etki etmiyor diye biliyorum.
Yok hocam, ben İnternetsiz bir şekilde 2 GB'dan daha fazla boyuta sahip yedeği telefona aktarabildim.Hocam konuyla alakasız fakat ben de telefonu aldım. Whatsapp yedeği konusunda sıkıntı çekenler olmuş siz herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı bu konuda?
Yok hocam, ben internetsiz bir şekilde 2 GB'dan daha fazla boyuta sahip yedeği telefona aktarabildim.
Ya benim sinir olduğum bir durum var: Huawei, P40 Lite'a RAW çekim koymamıș. Bu çok kötü bir şey, yetkililere belirttim bunu 1-2 aya en geç bir güncelleme ile eklenmesini umud ediyorum. 2-3 ay önce de camera2 API desteğini etkinlestirmek için güncelleme getirmelerini rica etmiştim ve bir güncelleme ile Kamera tarafında 3. Taraf uygulamaların uyumluluğunu arttıracak bir güncelleme getirdiler.
Flash belleğe aktardım, oradan da yeni telefona. Böyle yapmamın sebebi eski telefonumu sattıktan sonra yeni telefonu almam. İlk olarak yeni telefonunuza whatsapp'ı yükledikten sonra uygulamayı hiç açmadan (eğer açtıysanız bu adımları takip edin ayarlar>uygulamlar>whatsapp>depolama>verileri sil) eski telefonunuzdaki "whatsapp" dosyasını telefona kopyalayın (bi' daha lazım olabilir) . Aktardıktan sonra bu adımları takip edin "ayarlar>uygulamalar>whatsapp>izinler>depolamaya izin ver". Artık WhatsApp'a giriş yapabilirsiniz. Lütfen adımları eksiksiz uygulamaya özen gösterin. Eğer bir hata yaşarsanız bana danışmayı unutmayın. İyi günler.Phone clone ile mi yoksa eski telefondan dosyaları yeni telefona atarak mı biraz detay verebilir misiniz? Ben de aldım telefonu şu an kargoda ama bu WhatsApp yedek sorunu mesajlarını okuyunca içime bir huzursuzluk düştü açıkçası.
O arkadaş benim. Kimse çözüm bulmadığı , boş yere bildirim gelmemesi ve ne yapacağımı bildiğim için çözüldü dedim. Ama tek çözümü buldum ve şuan üstünde uğraşıyorum fakat çok da umutlu değilim.Forumda bir arkadaş RAW çekim için konu açmıştı. Sonunda çözülmüştü diye hatırlıyorum. Forumda benzer konulara bakmanızı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.