Huawei Şirketinin Geleceği

PyramidHeadRox

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2017
Mesajlar
79
Yer
Çankaya/Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Mate 20 Pro almayı düşünüyorum fakat etrafımda sürekli "Sabah uyandın baktın Whatsapp'a veya İnstagrama girmiyor, ne yapacaksın?" gibi cümleler geziyor.
Şuan Mate 20 Pro alsam ve Facebook Huawei marka telefonlara tamamen engeli koysa, elimde bulunan telefondaki uygulamaları kullanamayacak mıyım? Bilir kişiler bilgi verebilir mi acaba?
 
Bence bu karardan vazgeçilmesi çok sürmez. Bugün Google yaptırımları geri çekmesiyle ilgili bir şey okumuştum. Huawei pastanın büyük bir kısmını oluşturuyor. Bu da bu firmalara ciddi zararlar demek.
 
Hayatınızda vereceğiniz kararlara bir şirketin başka bir şirkete vereceği destek sebep olmamalı. Eğer böyle bir uygulama olursa Facebook yada whatsapp in terbiyesizliği olur ve eninde sonunda geri atmak zoru da kalırlar gibi geliyor bana. Ne yapacak yani bu güne kadar huawei telefon alanlar bu uygulamaları mi kullanamayacak. Varsın da kullanamayasinlar eskiden yoklardi yine olmasınlar. Ben çok sıkıldım hayatlarımiza yapılan bu müdahalelerden.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı