Hürjet Motoru Çalıştırıldı!

Katılım
22 Kasım 2016
Mesajlar
25.491
Makaleler
24
Çözümler
105
Yer
İstanbul
Hürjet geçtiğimiz aylarda hangardan çıkmıştı ve ilk motor çalıştırması için hazırlanıyordu. Bugün de ilk kez motor çalıştırdı ve testler başarıyla gerçekleştirildi.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Full glas kokpit var uçakta, ilerde kaska entegre sistem de (HDM) geliştirilecektir.

Screenshot_4.png


Fn8rFBZWAAEjJJG.jpg
 
Son düzenleme:
Hükümetin yaptık dedikleri şeylere pek inanamıyorum ama hayırlısı.
Uçağı hükümet değil devletin şirketi yapıyor. Devlet demek halk demek olduğu için bakış açını değiştir derim.

Bu gibi sistemler bizim bağımsızlığımızı koruyor ve koruyacak.
 
Devlet demek halk demek değildir.
Devleti devlet yapan halk olduğu için katılmıyorum, ki devletin sahibi de yine halktır. İstediğine inanabilirsin, konu özü yine bir şeylerin yapılması ve alakasız mesajların gelmesi. Şaşırmıyorum artık. Bu platformda her türlü insan var sonuç olarak.
Pek inandırıcı değil.
İstediğine inanmakta özgürsün ama içi dolu şeylere inanmanı öneririm. Mesela yukarıdaki görseldeki gibi gerçek ve somut şeyleri görmekle başlayabilirsin. :)

Hükümet ve devlet kavramını ayıramayanlara laf anlatmakla uğraşıyorum, bana da yazık...
 
Devleti devlet yapan halk olduğu için katılmıyorum, ki devletin sahibi de yine halktır. İstediğine inanabilirsin, konu özü yine bir şeylerin yapılması ve alakasız mesajların gelmesi. Şaşırmıyorum artık.

İstediğine inanmakta özgürsün ama içi dolu şeylere inanmanı öneririm. Mesela yukarıdaki görseldeki gibi somut bir örnek gibi :)
Halk devleti oluşturan etmenlerden biridir. Boş bir şey söylemişsin tabi karşı mesaj gelecek. Bu arada yapılanlar gayet güzel gelişmeler, keşke böyle şirketler çoğalsa.
 
İnsanımız kendini değiştirmediği sürece afedersiniz bu ülkeden bir halt olmaz. Ülkenin önde gelen Savunma Sanayii Şirketlerinden birisi bir şeyler üretiyor ve bunu birileri sadece bir partiye olan düşmanlıktan ötürü kötülüyor(?) ya da bir kusur buluyor. Arkadaşlar şunu unutmayın, herkes gidecek, bu ülke sonsuza kadar kalacak, yaşayacak. Kendinize gelin, insanlar orada bir şeyler başarmak için gecesini gündüz ediyor, siyasi nedenlerinizden dolayı aptallaşmayın. Cidden canımı çok sıkmaya başladı bu durum.
Konuya dönecek olursak da, umarım Hava Kuvvetlerinin de elinde, havada görebiliriz yakın zamanda, güzel bir başlangıç.
 
@hawkeyes Mevcut hükümetin yapılan projelerden ekmek yemesinden rahatsız oluyorlar. Bunlar sanıyor ki hükümet değiştiğinde yerine gelen zıt ideolojiye sahip hükümet yapılan bu işlerden siyasi olarak destek almayacak. Türkiye'de bu işler hep böyledir, sen işin siyasetine bakmadan orduya, millete ve ülkene neler kattığına bakacaksın ve ona göre destekleyeceksin.

Bu uçağı yapan şirket mevcut hükümetle kurulmadığı gibi sonraki hükümetle de yıkılmayacak. Her şeyden önce de bu projeler sen evinde rahat uyu diye, bu ülke de bu zorlu coğrafyada ayakta kalsın diye yapılıyor. Dört tarafı düşman olan bir ülkedeyseniz uyumamanız lazım.
 

Geri
Yukarı