Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birazdan arkadaş gerekli açıklamayı yapınca insanlığınızdan ne kadar utanacaksınız merak ediyorum açıkçası. İşbirlikçi olsam durumu takip etmem sessizde takılırım.
Şu an kendisiyle konuşuyoruz. Söylediğine göre mağdur arkadaşla da iletişime geçmiş. Durum kargodan ve telefondan kaynaklanan birkaç şanssızlık.
Utanması gereken bunu yazan sen ve o arkadaşın. Bir insan başka birine kolay ulaşabiliyorsa herkese ulaşır. Technopat üzerinde aktif olup konuya bakmamak utanılacak bir şey varken utanacak kişi bizler değiliz. Olaya sığ bakmayın. Emin olun olay siz ya da Hüseyin’in başına gelse burada millete saydırır, savunanlara etmediğiniz argo kelimeyi bırakmazdınız. İnternete erişimi olan bir insan cevap da verir.

indir.png

17 dk önce online olup bu konuya bakabiliyor ama bir arkadaşı.. yazıyor kendisi hiçbir şey yazmıyor hala.

@35UPGRADER36 empati yap aynı olay senin başına gelse bu kadar sakin kalabilir miydin? Açıklama yapacaktı madem kargoyu yollamadan evvel olay bu kadar dallanıp budaklanmadan 2. sayfadan itibaren mesaj yazıp kesebilirdi. Ayrıca o suskundu da sen niye şu vakte kadar bekledin? İşler iyice sarpa sardıktan sonra zevahiri kurtarmak amaçlı bir çaba içerisinde olunduğu ortadadır.

Bana bir şekilde ulaşıp, bilgi vermiş olsaydı. Bunlar yaşanmazdı. Duruma göre bekleyebilirdim.

Daha sonra ambar tesellüm belgesini tam detaylı çekip attı. Burda bunu yaptığı için kendisine teşekkür edecek halim yok. Gaflete düştüğü kesin. Ardından sıyrılmak için yapması gerekeni yaptı. Bana daha önceden haber verebilirdi. Ama hepsi bir dümen tabiki. Ayrıca kargo gelene kadar, hala güvenmiyorum kendisine.

IMG-20180518-WA0038.jpg
IMG-20180518-WA0037.jpg
IMG-20180518-WA0036.jpg
IMG-20180518-WA0035.jpg
IMG-20180518-WA0033.jpg
IMG-20180518-WA0031.jpg

Soralım bakalım ünlüler adasında mıymış yoksa gönüllüler adasında mı? Yazamadığına göre ıssız adada filan olmalı. 70 yaşındaki ninelerde-dedelerde bile akıllı telefon var, ulaşmak isteyen ulaşırdı. Kaldı ki diğer alıcıya cevap verebiliyor olması herşeyi açıklıyor. Bu saatten sonra kargoya isterse GTX 1080 Ti versin ya da konu sahibi ikna olsun benim için yapılan suç sabittir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı