- Makaleler
- 5
Kafam da kopsa başkasının parası bendeyken haber vermemezlik yapmam. Arayın siz mutlaka hakkınızı. Kendisi neden yazmıyor da arkadaşı yazıyor?
Sorulan ürüne cevap verebiliyorken, "PARASINI" aldığı kişiye cevap vermemesi size doğru mu geliyor? Bırakın bu işleri.Satılan ürün anakart RAM işlemci. Sorulan ürün ekran kartı.
İnsanlığından utanılacak hiçbir şey yok burada. Anlaşmaya varana kadar herşey normal giderken, birden ne oluyorsa irtibat kesiliyor. Akabinde aynı ürünü başka bir kişiye satma girişiminde bulunuyor. Şimdi nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum açıkçası. Sende elini vijdanına koy öyle konuş. Verilen bir söz var öncesinde, cuma günü eline geçeceğine dair. Bu sözü tutamıyorsa, bir şekilde irtibata geçip alıcı arkadaşa moral anlamında bir şeyler demesi gerekirdi. Telefon yoksa bilgisayar var, istenilse mutlaka irtibata geçilirdi. Kimsede bukadar kendisini suçlamaz insanların zamanını çalmazdı. Bana bir insan güvenecek bende onu cevapsız bırakacam. Bu şekilde olmaz, tatmin edici söz muhakkak gerekirdi. Buraya üye ve teknoloji ile içli dışlı bir insan konumunda. Hal böyleyken, yok efendim telefonun dokunmatiği arızalı bilmem ne bunlar ayıp şeyler. Bir şekilde muhakkak iletişime geçebilirdi, alıcı arkadaş şüphe duyuyorsa acilen irtibata geçip bilgi vermesi gerekirdi. Yazılan hakaretler, anlatılan ve yapılanlar doğrultusunda yapıldı. Böyle bir durumda şartlar ne olursa olsun, gecenin bir yarısı olsun, kar yağsın, dolu yağsın, acilen çözüm arardım. Bir tanede olsa ümit verici bir mesaj atardım, ama bunların hiçbirisini göremedik kendisinden. Hal böyle olunca, insanlar haliyle kızacak değil mi?Birazdan arkadaş gerekli açıklamayı yapınca insanlığınızdan ne kadar utanacaksınız merak ediyorum açıkçası. İşbirlikçi olsam durumu takip etmem sessizde takılırım.
Şu an kendisiyle konuşuyoruz. Söylediğine göre mağdur arkadaşla da iletişime geçmiş. Durum kargodan ve telefondan kaynaklanan birkaç şanssızlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.