Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım yatırdığın parayı kartsız işlem yaparken. Havale masrafı vermemek için, onun TC kimlik numarasını alıp, dolandırıcı kişinin adı altında dolandırıcı kendisi hesabına para yatırıyormuş gibi işlem yapmamışsındır. Durum buysa, harbiden geçmiş olsun. Git bir bardak soğuk su iç üzerine.
Hayır, masraflı yatırılmıştı.

Umarım yatırdığın parayı kartsız işlem yaparken. Havale masrafı vermemek için, onun TC kimlik numarasını alıp, dolandırıcı kişinin adı altında dolandırıcı kendisi hesabına para yatırıyormuş gibi işlem yapmamışsındır. Durum buysa, harbiden geçmiş olsun. Git bir bardak soğuk su iç üzerine.
Hayır, kendi TC kimlik numaram ve telefonumla onayladım.

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda olumlu bir sonuç alırsınız. Malum şahıs forumda baya aktif, ön planda olan bir kullanıcıydı, şahsen ben de aynı durumda olsam güven konusunda pek tereddüt etmezdim. Zaten konuyu görünce de şok oldum. Demek ki herkese de güvenmemek lazımmış. 750 liraya karakter satılabiliyormuş.

Bir şey kaçırmadıysam sorayım. Hüseyin Ay nerede? :)

750 TL'yi alıp Yunan Adaları'na kaçtı diyorlar. Sanırım Dwayne Johnson filmlerini izleyemeyeceğim bundan sonra.

dwayne johnson.jpg

Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Yeter ki Cihat Uğurlu bu işin sonuna kadar gitsin. CSI: NY gibi oldu bu konu. Bu arada SDN'deki profilinde Youtube kanalı yazıyor, Youtube kanalında da e-posta adresi yazıyor belki lazım olur. Gerçi emniyetten kirli çamaşırına kadar bulurlar.

Sonucu merakla bekliyorum. Hak edene hak ettiği cezayı vermek lazım, yasal yollardan elbette.

Öncelikle böyle bir deneyim yaşadığınız için üzüldüm. Geçmiş olsun. Son durum nedir? Bugün elinize geçeceği söylenen kargo geldi mi?

Başta kitlenen konusunu görünce hemen forumda sizin açtığınız konuyu aradım doğruluğunu kontrol etmek için. Benim de çok kısa süre önce ilanda olan bir ürünüm için whatsappdan konuşmuşluğum vardı. Mesajlara çok geç cevap veriyor bir şey diyorsun ertesi gün cevap veriyordu. Forumdaki aktifliğine, yazdığı içeriklere ve mesaj sayısına göre olumlu değerlendiriyordum ta ki bu zamana kadar.

Bu konularda paranın miktarı önemli değildir. Ortada bir mağduriyet var ve karşı taraftan cevap alınamıyor. Bu dolandırıcılıktır. Bir insanın bu kadar aşağılık olabileceğini çiğ süt emmiş olabileceğini bir kez daha görmüş olduk. Allah gecinden versin ölüm kalım olabilir kan davası bile olsa nedir bunun yordamı gönderirsin parayı geriye dersin böyle böyle bir durum oldu beklerseniz şu kadar süre tekrar satışını gerçekleştireyim. Parayı hesaba geri göndermek 60 saniye sürmez.

Sosyalden ve sosyal dışı birçok kişiye ürün gönderdim. Sağ olsun hiçbir referans göstermememe rağmen bu kişiler bana güvendi. Parayı hesabıma gönderip ben sana güvendim dediler. Sırf şu cümleyi duymak bile beni fazlasıyla memnun etti. Para hesaba geçer geçmez de ürünleri güzelce paketleyip kargoya verdim. Kargo takip numaralarını paylaştım. Ürünlerini teslim alınca ayrıca teşekkür ettiler. Şu duygudan bile mahrum kaldın @Frosa Böyle bir adam mıydın yoksa? Yazık, yazık, çok yazık...

Kendisi de bu şekilde birkaç sefer alım yapmıştı. Şu an çok şaşkınım. Umarım iletişime geçip aydınlatır.

Hayır, kendi TC kimlik numaram ve telefonumla onayladım.
Geçmiş olsun. Beni de 6 yıllık arkadaşım 150 TL için dolandırdı. Karşıma çıktığında ağzı ve burnu yer değişecek. Evini biliyorum ama ayrı şehirde. 150 TL için gitmek istemiyorum yol parasına değmez. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı