BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
Bugün YouTube videomun kaldırıldığına dair bir mail aldım. Ve ihtar atan kişinin bu adres olduğu gözüküyor. Hiçbir kullanıcı adresine benzemiyor ve değişik bir mail. Bu neden kaynaklandı acaba? Videom yaklaşık 60-70 bin izlendi. Bildiğiniz üzere de 3 ihtar olursa kanal kapanıyor. Aşırı derecede yardıma ihtiyacım var. Bilen arkadaşlar bir an önce yardımcı olursa sevinirim.

Telif içeren bir şey yoksa YouTube'a mail atın geri çekerler ihtarı he yok varsa zaten hak etmişsiniz demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim olduğunu bulup mekanı mı basacaksın? İçerik şikayetlerini değerlendirip, başvuran bir hukuk bürosuna ait olmalı.
Kanka bir sakin. Sosyal medyada yayılan bir videoyu 6 saniye kullandım diye birisi sahte telfi atıyor belli. Şurada düzgünce bir şey danışıyoruz.

Bugün YouTube videomun kaldırıldığına dair bir mail aldım. Ve ihtar atan kişinin bu adres olduğu gözüküyor. Hiçbir kullanıcı adresine benzemiyor ve değişik bir mail. Bu neden kaynaklandı acaba? Videom yaklaşık 60-70 bin izlendi. Bildiğiniz üzere de 3 ihtar olursa kanal kapanıyor. Aşırı derecede yardıma ihtiyacım var. Bilen arkadaşlar bir an önce yardımcı olursa sevinirim.

Benim bildiğim kadarıyla YouTube Studio da telif sebebi yazıyor olması lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 96
Telif içeren yok hocam fil necati videosunu görmüşsündür herkes paylaşıyor kanalda 6 saniye kullandım sadece.
Bu bir fırsatçılık ürünü olabilir. Herhangi birisi bir platformdan videoyu YouTube'a diğer insanlardan önce atar, daha sonra bu videonun resmi bir sahibi olmadığı için yükleyen herkese ilk yükleyen o olduğu için videonun asıl sahibiymiş gibi telif ihtarı atar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı