HyperX Cloud 2 ses ayarı nasıl yapılır?

Bir de kumandasini cikartip oyle tak. Jack ile tak yani. Uzamsal sesi kapat.
1-)Siz nasıl kullanıyorsunuz? USB ile mi?

2-)Güç kablom temassızlık yaptığı için kasayı hareket ettirirsem kısa devre vs yapabilir ve pc kapanabilir.
Kasa ise sağ aşağıda çok dar alanda duruyor.
Şu an onu yapmakta sıkıntı yaşayabilirim :D

3-) Burak B. isimli arkadaşın şu an yazdıklarına bir bakar mısın bu konu altında :

1-)Siz nasıl kullanıyorsunuz? USB ile mi?

2-)Güç kablom temassızlık yaptığı için kasayı hareket ettirirsem kısa devre vs yapabilir ve PC kapanabilir.
Kasa ise sağ aşağıda çok dar alanda duruyor.
Şu an onu yapmakta sıkıntı yaşayabilirim :D

3-) Burak B. İsimli arkadaşın şu an yazdıklarına bir bakar mısın bu konu altında:

USB ile kullanıyorum fakat Cloud 2'nin kumandasi bir ise yaramiyor. Kotu bir kumanda.
Belkki ona o ses fazla geliyordur. Belki cok sesi olan bir sarki acmistir.

USB ile kullanıyorum fakat Cloud 2'nin kumandasi bir ise yaramiyor. Kotu bir kumanda.
Belkki ona o ses fazla geliyordur. Belki cok sesi olan bir sarki acmistir.
İşin içinden çıkamayacağız böyle :(
Ona göre o ses fazla ise vsvs bunu bilemeyiz ve açtığı şarkının sesi tarzı da önemli.
Siz şimdi valorant konusunda ses kasma açısından hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ve çok uzakta ses duyduğunuzda da hemen algılayabiliyorsunuz değil mi?

İşin içinden çıkamayacağız böyle :(
Ona göre o ses fazla ise vsvs bunu bilemeyiz ve açtığı şarkının sesi tarzı da önemli.
Siz şimdi Valorant konusunda ses kasma açısından hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ve çok uzakta ses duyduğunuzda da hemen algılayabiliyorsunuz değil mi?

Evet. Bence bu sorun aliskanlik ile cunku eski kulakligini buyuk ihtimalle 7.1 ile kullandin. Bunu da stereo olarak kullaniyorsun.

Cloud 2 alinmasi pek mantikli olmayan bir model. Artik eskidi. Mikrofonu boguk ve kotu.
7.1'i kotu.

Evet. Bence bu sorun aliskanlik ile cunku eski kulakligini buyuk ihtimalle 7.1 ile kullandin. Bunu da stereo olarak kullaniyorsun.

Cloud 2 alinmasi pek mantikli olmayan bir model. Artik eskidi. Mikrofonu boguk ve kotu.
7.1'i kotu.
7.1 ile kullanmadım ama 3D ses vardı onunla kullanıyordum.

Mikrofonu mükemmel bu arada benimkinin. Baya iyi hemde.

7.1 ile kullanmadım ama 3D ses vardı onunla kullanıyordum.

Mikrofonu mükemmel bu arada benimkinin. Baya iyi hemde.
İstersen kimsecikler yokken dc adresimi vereyim?
Mic basayim bir bak. Belki sende de aynıdır.
Suradaki kayitlar ile kendi sesini karsilastir. Bu kayittakiler G PRO ile alindi.
Şuradaki kayıtlar derken?
Göremiyorum bir şey

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı