Hyperx Cloud Alpha S vs Razer Kraken TE

mSilver

Centipat
Katılım
12 Ağustos 2021
Mesajlar
127
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Hyperx Cloud Alpha S almıştım fakat kutuyu açıp ses kartı tuşları üzerinde parmak izlerini görünce anında doğru düzgün incelemeden kutulayıp iade ettim. Kablo bağlarını bile açmadan kasanın önündeki USB portuna takıp 1-2 müzik dinledim sadece. Sesini o kadar beğenmedim açıkçası. Oyun performansını test etme imkanım olmadı.

Asıl sorum şu. Ben Alpha S'i 950₺ gibi bir fiyata almıştım. Ben aldıktan sonra fiyatı uçtu. Şu an iadeden vazgeçip değişim isteme imkanım var.
Ya da 500 ₺ ye itopyadan Razer Kraken TE alıp 450 ₺ cebime kalması durumu var.

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Zamanım kısıtlı. Alpha S iade olursa aynı fiyattan bir daha alamam yüksek ihtimal anlık olarak fiyatı 1200₺
Hangisi ile daha iyi ses kasılır?
 
Alpha S kalsın. Parmak izi görüldü diye iade yapılmaz. Sıfır ürün sonuçta. Bozuk çıkarsa iade yapılır. Fiyatları çok arttı. Kaliteli kulaklık.
 
Alpha S kalsın. Parmak izi görüldü diye iade yapılmaz. Sıfır ürün sonuçta. Bozuk çıkarsa iade yapılır. Fiyatları çok arttı. Kaliteli kulaklık.
Satıcının söylediği "İade edilen ürünler tedarikçiye geri gönderilir. Karışıklık olmuş deyip özür dilediler."
Şimdi bu kulaklığı kutusundan çıkarıp 10 dk deneyip iade etmiş olabilir ya da 13 gün çatır çatır kullanıp da iade etmiş olabilir. Sonuçta her ne olduysa ben o parmak izini gördüysem benim içime sinmez.

Alpha S konusunda aklıma takılan USB ses kartı ile kullanırken ses seviyesinin Cloud 2 ye göre düşük olduğu. Sebebi ise yeni sağlık yönetmelikleri doğrultusunda kulak sağlığını korumak için yapıldığını okudum. Redditde bu konuda çokça konu var.
 
Alpha S dediğiniz gibi daha kısık ses veriyor. Jack olarak takıp deneyebilirsiniz. TE modelinden bir tık daha iyi olabilir oyunlarda Alpha S.
 

Geri
Yukarı