Fiyatı 2600 TL'ye düşmüş, shape olarak en çok hoşuma giden fareler Haste 2 ve G PRO X Superlight. Bu fiyata alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen hayır ikinci el bir Lamzu çok daha iyi olur
@Gapirkont ne almaya karar verdin dostum
Hocam Amazonda 1960 TL'ye düşmüş bende kaptım bir tane fakat aklımda bir kaç şey takıldı. Reddit'te bir çok kişi farede DPI sapması, bağlantının kendi kendine kopması ve oyun içerisinde farenin kendi kendine DPI düşürmesinden yakınmış fakat aynı zamanda bunların yazılım ile alakalı olduğu yazılmış. Üzerinden tam 1 yıl geçmiş sorunlar herhalde düzeltilmiştir siz yaşadınız mı ?Haste 2 Wireless aldım hocam, fazlasıyla memnunum. Tek sorunu Scroll tuşu arada bir hızlıca aşağı çevirdiğimde birkaç kere yukarı algılıyor, biraz üfleyince düzeliyor. Onun dışında herhangi bir sorunu yok. Almayı düşünüyorsanız öneririm. Fiyatı hala 2600TL, kesinlikle değer.
Hocam Amazon'da 1960 TL'ye düşmüş bende kaptım bir tane fakat aklımda birkaç şey takıldı. Reddit'te birçok kişi farede DPI sapması, bağlantının kendi kendine kopması ve oyun içerisinde farenin kendi kendine DPI düşürmesinden yakınmış fakat aynı zamanda bunların yazılım ile alakalı olduğu yazılmış. Üzerinden tam 1 yıl geçmiş sorunlar herhalde düzeltilmiştir siz yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.