i3-10100F RTX 3050 sistem nasıldır?

Katılma tarihim 7 şubat zaten keşke daha önce olsaymış. Vatandaki arkadaşla birlikte toplamıştık bende diyorum ne kadar iyi sistem falan. Hiç bilgisayar araştırmadan almıştım dediğim gibi iPhone 14 alırken bilgisayar aldım ne kadar sağlıklı olabilir ki :D

Ama şunu belirteyim en büyük pişmanlığım işlemci konusunda. Neyse ders aldık en azından artık olmaz böyle bir şey ama sanmıyorum sırf bunun için değiştirmem bilgisayarımı. Her oyunu oynuyorum yetiyor zaten ortadaki problem fazla fiyat ödemiş ve daha iyi bir sistem alamamış olmam.

PSU değiştirmem ne işe yarar?

Sistem patlamaz şaka maka elektrik kesintilerinde yoğun yük altında sistemin riske gitmez kaliteli PSU önemli.

Yani şöyle anlatayım. Anakarta, ekran kartına vs. güç veren bir ekipmanın dandik olması güven vermiyor. Diyeceksin bir şey olur mu? Şans işi. Gamepower PSU kullanıp hiç sıkıntı yaşamayan arkadaşlarım oldu.
Yani bir şey olursa tüm sistem gider diyorsun. 2 yıl garantisi var garantiye yollarım 2 yılda bişey olmazsa, 23 ay olunca değişirim nasıl fikir sence?

Sadece Monitör ve kart fiyatı 10 bin lira idi , Şubat ayında,fiyat normal
Evet öyleydi o zaman.

Yani bir şey olursa tüm sistem gider diyorsun. 2 yıl garantisi var garantiye yollarım 23 ay olunca değişirim nasıl fikir sence?

23 ay içinde bir şey olmayacağı ne malum? :)

Sadece monitör ve kart fiyatı 10 bin lira idi, şubat ayında, fiyat normal.

Yokla o fiyata 6700 vardı o zamanlar. 3050 overrated bir kart.

23 ay içinde bir şey olmayacağı ne malum? :)

Yani diyorum ki 24 ay zaten garantili. 23 ay boyunca bir şey olmaz ise bilgisayara PSU'yu değişirim. Ama 24 ay içerisinde bir şey olursa ben PSU değiştirmeden zaten garantiye yollarım. Yani anlatmaya çalıştığım garanti bitmesine yakın PSU'yu kaliteli bir PSU ile değiştiririm.

Yani diyorum ki 24 ay zaten garantili. 23 ay boyunca bir şey olmaz ise bilgisayara PSU'yu değişirim. Ama 24 ay içerisinde bir şey olursa ben PSU değiştirmeden zaten garantiye yollarım. Yani anlatmaya çalıştığım garanti bitmesine yakın PSU'yu kaliteli bir PSU ile değiştiririm.

Ben işimi şansa bırakmazdım ama öyle istiyorsan öyle olsun.

Ben parçalara göre fiyat normal dedim,ayrica daha iyisi alinabilirdi de dedim.karistirmayalim.
Remzi hocamın anlatmak istediği parçalar gereksiz pahalı ama bu parçalara göre fazla fiyat ödememişsin diyor zaten.

Ben işimi şansa bırakmazdım ama öyle istiyorsan öyle olsun.
Şans değil hocam zaten garanti kapsamında bir şey olursa benden kaynaklı olmayan değiştirmek zorundalar diye biliyorum. Şansa bırakmıyorum yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı