i3-12100F için 6 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
7 bin tl

Yok hocam ondan demedim. Oyuna girdiğinizde 4K çözünürlüğü göremediğinizi söylemiştiniz. 1080p monitörde tabii ki göremezsiniz. Bunu söylemek istedim.

Hocam bence 30 fps 4K oynamaktansa 2K Full ayarlarda 70-80 FPS oynamak çok daha eğlenceli.
Üstelik 4K monitörler çok pahalı sırf almak için giriş seviyesi bir şey alacaksınız sonra pişman olursunuz bence.

@Lory7 hocam 5 bin liradan başlıyor. Hadi ona da 6 bin ayıralım. Yani kart için ayrı monitör için ayrı bütçe düşündüm. Zaten 4k monitör aratınca en düşük fiyatlılar 5 bin küsur o da bana yeter diye düşünüyorum.

Pc ile Pes aynı değil peste 30 fps film izlemek gibi etki yaparken pc'de çok daha kötü bir hal alıyor.

RDR2 2018'de çıkmış bir oyun hocam bundan sonra çıkacak oyunları nasıl oynayacak konu sahibi 4k'da ?

Anlamıyorsunuz 6K ya monitörü aldınız sonra 6700 aldınız e ne olacak hem darboğaz olacak hem de oyun kasacak sonra 2K oynayacaksınız boşuna 4K monitör almış olacaksınız.
Not: O 5-6 klık 4K monitörler kaliteli değil.

1080p monitörünüz varsa alın 6700 1080p Max ayarlarda tüm oyunları 60 fps oynayın 3 sene.Bu bütçeyle 4k 30 fps kasa kasa oynama 4k oynayacam diye.

Sırf almak için giriş seviyesi bir şey almanızı önermem hocam.

Hiç ikinci el düşünür müsünüz? 2. elde 7.2-6.5k arasında RX6800 ve 6800XT satıldığını görmüştüm. Garantili kartlar oluyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…