i3-2120 Sisteme 3000 TL yükseltme önerisi

kasanın yan tarafı açık olmasına rağmen kasa genel anlamda ısınıyor. Ekran kartı çok ısınıyor ve kasadan hafif yanık kokusu geliyor. Şu an için vantilatör ile soğutma yapıyorum :)
Yanık kokusu varsa bilgisayarı kullanmamanızda yarar var tanıdıgınız bir bilgisayarcı varsa baktırmanızda yarar var ısı sorunu kasayla değilde kullandıgınız parçarların bakımsızlıgından kaynaklanıyordur ekran kartına işlemcinin macunu yeniletmekte fayda var

Kaç derecelerde ? Termal macun değişimi yapabilirsiniz. Hava akışı güzel bir kasa almanızda fayda sağlar.

macunu 2 hafta önce çektim sıfırdan şu an ekran kartını görmüyor sistem ne yapacağım ?

şu an böyle görünüyor ekranım, evet macun kaliteli idi.

Yöneticiden devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim sorun halloldu şu an.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    89,2 KB · Görüntüleme: 31
Şu an böyle görünüyor ekranım, evet macun kaliteli idi.

Yöneticiden devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim sorun halloldu şu an.

Hocam size önerim PC'yi yanık kokusu varken PC bu kadar ısınıyorken kullanmamanız. Dedigim gibi bu kasayla çözülecek iş değil ekran kartına işlemciye vs bakım yapmanız macun yenilemeniz gerekiyor.

Hocam size önerim PC'yi yanık kokusu varken PC bu kadar ısınıyorken kullanmamanız. Dedigim gibi bu kasayla çözülecek iş değil ekran kartına işlemciye vs bakım yapmanız macun yenilemeniz gerekiyor.

Termal macunu işlemciye çektim daha yeni 10 gün oldu şu an ısı değerleri bu şekilde. Vantilatör açık iken koku ve ısı olmuyor kapalı iken yüksek bir oyun oynadığım zaman ısı ve koku sorunu yaşıyorum.

Bence ekran kartı ve PSU hariç sistemi tümden sat AM4 işlemci anakart ve 8x2 16 GB RAM al.
şu an için performans anlamında memnunum daha yeni toparladım sistemimi şu ekonomik durumda tekrar bir toplama işlemi beni yorar ekonomik anlamda.

Dosya Ekleri

• 232.PNG
    232.PNG
    136,6 KB · Görüntüleme: 28
Termal macunu işlemciye çektim daha yeni 10 gün oldu şu an ısı değerleri bu şekilde. Vantilatör açık iken koku ve ısı olmuyor kapalı iken yüksek bir oyun oynadığım zaman ısı ve koku sorunu yaşıyorum.

şu an için performans anlamında memnunum daha yeni toparladım sistemimi şu ekonomik durumda tekrar bir toplama işlemi beni yorar ekonomik anlamda.
O zaman soğutma ve bakım yapınız ki sistem yanmasın.

O zaman soğutma ve bakım yapınız ki sistem yanmasın.
soğutma ve bakım hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim acemi sayılırım bu konularda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı