i3 3220 uygun ekran kartı

Sistemime uygun ekran kartı arıyorum

• Yardımcı

Oy: 7 70,0%
  • Olurmusunuz

Oy: 3 30,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Hocam bir şey soracaktım ama sizce X4 860K mı 3220 mi daha güçlü ?

x4 860K daha iyi, lakin yeni AMD sistem toplayacaksanız gerek yok, biriktirin biraz daha para, skylake sistem toplayın eğer öyle bir düşünceniz varsa.

Sorun yaşayabilirsin.

Hocam bildiğim tek şey 300 W oldugu yani o dediğiniz yeri bulup fotoğraf atamıyorum peki bu volta sorun yaşatmayacak ekran kartı varmıdır güzel performans saglayacak ? Mesela Asus RY 360 O.C Edition gibi

Hocam bildiğim tek şey 300 W oldugu yani o dediğiniz yeri bulup fotoğraf atamıyorum peki bu volta sorun yaşatmayacak ekran kartı varmıdır güzel performans saglayacak ? Mesela Asus RY 360 O.C Edition gibi

Yada Voltu 400 W ye yükseltsem Msi GTX 750 Ti sorun olurmu ?

Yada Voltu 400 W ye yükseltsem Msi GTX 750 Ti sorun olurmu ?

Merhabalar 300W 'da problem yaşatmayacak düşük bütçeli tek kart R7 250X'dir. 400W GTX 750Ti ile sorunsuz kullanırsın hatta 350W bile işini görür çünkü GTX 750Ti de harici güç girişi yok lakin 400W olsun temiz olsun. R7 360 Alacağınıza GTX 750Ti alın bence ikiside 400W Psu'da sorun yaşatmaz. Tavsiyem 450W Psu + R7 370.

Merhabalar 300W 'da problem yaşatmayacak düşük bütçeli tek kart R7 250X'dir. 400W GTX 750Ti ile sorunsuz kullanırsın hatta 350W bile işini görür çünkü GTX 750Ti de harici güç girişi yok lakin 400W olsun temiz olsun. R7 360 Alacağınıza GTX 750Ti alın bence ikiside 400W Psu'da sorun yaşatmaz. Tavsiyem 450W Psu + R7 370.
Bütçe konusunda sıkıntı yoksa Corsair VS 450 alınabilir sıkıntı varsa 300W PSU ucu ucuna da olsa yeterli olacaktır fakat yeterli olması için EVGA alınmaması gerekir çünkü EVGA olan modelde ek güç girişi var. Ayrıca ASUS olan GTX 750 Ti daha yüksek çekirdek hızı frekansına sahip MSI olana göre. MSI önerenleri hala anlamıyorum. Fan boy olmayın Technopat olun.

Bütçe konusunda sıkıntı yoksa Corsair VS 450 alınabilir sıkıntı varsa 300W PSU ucu ucuna da olsa yeterli olacaktır fakat yeterli olması için EVGA alınmaması gerekir çünkü EVGA olan modelde ek güç girişi var. Ayrıca ASUS olan GTX 750 Ti daha yüksek çekirdek hızı frekansına sahip MSI olana göre. MSI önerenleri hala anlamıyorum. Fan boy olmayın Technopat olun.

GTX 750Ti markaları arasında PERFORMANS farkı yok. Bu konu forumda uzun süre tartışıldı her yerde adı geçti. GTX 750Ti de tartışılacak bir performans farkı olmadığını söyledim hangisi ucuz ise onu alsın ben MSI taraftarı olduğumu belirttim. 15 yaşındaki çocuklar ile beni karıştırmayınız. Fanboy kelimesini bana karşı cevaplamada kullanmamanızı rica ediyorum hoşuma gitmiyor.

@Manyyak : İlk attığım cevap. MSI önerenleri anlamıyorum ... kelimesini kullandınız. Ben MSI aldım onu önerdim bunda ne gibi problem var? Asus alsam Asus önerirdim, ikisi arasında performans farkı yok burada çok saçma bir tartışma yapıyoruz, kapatalım isterseniz konuyu ?

Merhabalar, sisteminizin yakını bende var, MSI GTX 750Ti kullanıyorum gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı