Hayretin Emin
Hectopat
İlk olarak markası oem ilk defa duyuyorum güven olmaz ikincisi bu işlemci bence darboğaz bile yapar eğer rx460 ise gönderideki bence 2 gb daha düşük bişi bakmalısın.Darboğaz yapar mı ya da güç kaynağı yeterli olur mu emin değilim ama güzel kart. Daha iyi bilen birisi yanlışım varsa düzeltir beni.
MSI AMD Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 Fiyatı
MSI AMD Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC 128Bit GDDR6 PCI-E 4.0 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tam bir F/P canavarı kötü bir kart değil.İlk olarak markası oem ilk defa duyuyorum güven olmaz ikincisi bu işlemci bence darboğaz bile yapar eğer rx460 ise gönderideki bence 2 gb daha düşük bişi bakmalısın.
Kötü değildir de oem marka olması bana güvenilir gelmedi birde fanı küçüçük bilmiyorum.Tam bir F/P canavarı kötü bir kart değil.
Aslında bakarsan OEM marka değildir.Kötü değildir de oem marka olması bana güvenilir gelmedi birde fanı küçüçük bilmiyorum.
Bilmiyordum cahillik [emoji3] öğrendim saol al o zaman iş yapar ama darbaoğaz az da olsa olur oda çok farketmez.Aslında bakarsan OEM marka değildir.
Buradan bakabilirsin.
250-300 tl bütçen varsa güç istemeyen 750ti, 200-250 tl bütçen varsa güç istemeyen bir 750 alabilirsinYani gtx 750/750 ti olur mu sisteme
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.