i3 6100 tabanlı sistem toplama

Tgy Kadir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar i3 6100 tabanlı bir sistem toplamak istiyorum. Sistemim şöyle;

Intel Core i3 6100 3.7 GHz 3 MB
MSİ H-110M pro-vd
MSİ GTX 950 Gaming 2G 2 GB
Samsung Evo 750 120 GB
Kingston Hyperx Furry Black 8 GB 2133MHz DDR4

Arkadaşlar sistem böyle sisteme monitör ve kasa alacağım daha karar veremedim ikisi için 550 TL bütçem var. Bu sisteme yetecek kadar kasa ve monitör önerirseniz memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx950 ile rx460 arasındaki oyun perfonmansı baya farkediyor. Rx460 almanı öneririm.

Maalesef performans olarak eşitler hemen hemen. Gpuboss'a göre benchmark'larda daha yüksek fps aldığı için GTX 950 > RX 460 demiş. Youtube'de karşılaştırma videolarına baktığımızda çoğu oyunlarda fps arasında fark yok sadece Far Cry Primal & BF 4 & GTA 5 bu oyunlarda GTX 950 daha üstün.

Dx12 açısından dedim Cpuboss taraf tutan bir site katılıyorum. Dx12 açısından fark ediyor dx11 arasında fark çok olmadığı için onu kastetmedim.

Dx12 açısından dedim Cpuboss taraf tutan bir site katılıyorum. Dx12 açısından fark ediyor dx11 arasında fark çok olmadığı için onu kastetmedim.
Cpuboss öyle, katılıyorum fakat bir önceki yorumuna katılmıyorum. RX 460 ile GTX950 arasındaki oyun performansı bayağı fark etmiyor. Sadece 950 3-4 oyunda biraz daha üstün, onun dışında her şey eşit gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı