i3 9100F RX 570 4 GB sistem alınır mı?

Aynen HDD olursa tamamdır. Kule tipine gerek yok bence ama ya yüksek bir işlemci değil ne de olsa. Tabi olsa da kötü olmaz :D.

Eski sistemimdeki 500 GB Seagate HDD mi kullanayım diyorum. En azından bir daha HDD'ye para çıkmamış olur. Ve ya evde dolu HDD var. Arasından en iyisini kullanırım. 😀

Eksikleri sadece yanına HDD ve işlemci soğutucusu stok olduğu için sağlam bir kule tipi soğutucu gerekiyor diye düşünüyorum. Bir de olursa 8 GB RAM daha yanına. Miss. 😃
O işlemci arkadaşta var. Kötü kasa ve stok soğutucu ile bile 60-65 derece oluyor. Stok fan fazlasıyla yeterli.

Forumda önermiyorlar diye düşünüyorum.

O zaman kule tipi soğutucuya gerek yok?
R3 ve i3 işlemciler için kule tipi soğutucu gereksiz olur. O parayla sisteme RAM eklenebilir.

Bu arada Dark marka konusunda kasanın modeli ne bilmiyorum ama iyi bir model ise kullanılır. PSU konusunda ise uzak dur. Eski sistemdeki PSU modelini kullan.

R3 ve i3 işlemciler için kule tipi soğutucu gereksiz olur. O parayla sisteme RAM eklenebilir.

Bu arada Dark marka konusunda kasanın modeli ne bilmiyorum ama iyi bir model ise kullanılır. PSU konusunda ise uzak dur. Eski sistemdeki PSU modelini kullan.

Benim şu anki sistemimde kullandığım PSU Thermaltake. Dark markasından iyidir diye tahmin ediyorum. Ama 80+ sertifikası yok ve eski bir PSU. Yeni PSU'ya ihtiyaç var mı sizce alınması gerekir mi?
Power Supply: Thermaltake TT-500AL1NC 500 Watt
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...upply-tt-500al1nc-guc-kaynagi-762137020/detay PSU bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı