i3 9100F sistem surekli Kernel Power 41 hatası veriyor

GORKEMJEYJEY

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Havacılık ve Uçak Fotoğrafçılığı
Bilgisayar her gün rutin bir şekilde en az 3-4 defa Kernel Power 41 hatasından mavi ekran yiyip çöküyor ve öyle bir musibet ki 1 saat sadece bilgisayar başında bununla uğraşınca düzeliyor, ertesi gün yine aynı terane başlıyor.

Sistemim:
XFX RX6600 8 GB.
CPU: i3 9100F.
RAM: 8x2 = 16 DDR4 RAM.

Bilgisayar her gün rutin bir şekilde en az 3-4 defa Kernel Power 41 hatasından mavi ekran yiyip çöküyor ve öyle bir musibet ki 1 saat sadece bilgisayar başında bununla uğraşınca düzeliyor, ertesi gün yine aynı terane başlıyor.

Sistemim:
XFX RX6600 8 GB.
CPU: i3 9100F.
RAM: 8x2 = 16 DDR4 RAM.

16 GB RAM ve RX6600 gibi bir ekran kartlı sistemde 500W'ın altında bir PSU kullanıyorsanız bu durumu yaşamanız tamamen normal.

16 GB RAM ve RX6600 gibi bir ekran kartlı sistemde 500W'ın altında bir PSU kullanıyorsanız bu durumu yaşamanız tamamen normal.

500W altında kullanmıyorum.

16 GB RAM ve RX6600 gibi bir ekran kartlı sistemde 500Win altında bir PSU kullanıyorsanız bu durumu yaşamanız tamamen normal.

500W altında kullanmıyorum.

Bu arada sisteme takılı olan disklerden birini çıkardım şu an bilgisayar hiç olmadığı kadar hızlı ve sıkıntısız çalışıyor sanırım sorunun kaynağını buldum. Hard disklerin Kernel Power hatasına sebep olduğunu da şimdi öğrendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı