i5-10400 sisteme ekran kartı önerisi

Teknobiyotik'de de 2060 Super Galax'ın stokları bitti. 3060 çıkmasını bekleyebilirsiniz fakat ilk çıktıktan 1-2 ay sonra fiyatı düşer diye tahmin ediyorum. Yaklaşık 3 ay bekleyebilecekseniz paranızın üstüne biraz daha katıp 3060 alabilirsiniz. Ama beklemek istemiyorsanız indirimleri takip edip 4000TL altına 2060 Super'de bulabilirsiniz.

Teknobiyotik'de de 2060 Super Galax'ın stokları bitti. 3060 çıkmasını bekleyebilirsiniz fakat ilk çıktıktan 1-2 ay sonra fiyatı düşer diye tahmin ediyorum. Yaklaşık 3 ay bekleyebilecekseniz paranızın üstüne biraz daha katıp 3060 alabilirsiniz. Ama beklemek istemiyorsanız indirimleri takip edip 4000TL altına 2060 Super'de bulabilirsiniz.
Beklemenizi kullandım ben oyumu. Çünkü RTX 3060 Tİ RTX 2080 Super ile yarışıyor. RTX 2060S neresi RTX 2080S neresi.
Hocam 2060S en iyi seçim olucaktır ancak 500TL kadar daha arttırarak neredeyse iki katı gücünde olan 3060 Ti almak çok daha mantıklı.
Daha tanıtılmadı.
RTX 30 Serisi kartları şu an bulunan hangi kartlara denk bir bilgi var mı bana orta yollu bir şey gerekiyor 2k ultra ayarlarda oynayabilmek için ve fiyatlandırması nasıl olur bilgi verebilirseniz çok iyi olur teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı