i5 10400F Sistemin ederi nedir?

ikaross

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar MSI Z490-A PRO anakart. İşlemci i5-10400F. ASUS Dual RX 580 8 GB ekran kartı. G.Skill 8 GB 3200MHz 16CL RAM. Crucial 480GB SSD ve Rampage hacker 600W 80+ kasa mevcut. Satıp laptopa geçmem lazım ne kadar eder?

Aylardır 6500e satmaya çalışıyorum maksimum 6000 teklif geldi.
Bu arada sistemi eylül'de aldım Vatan Bilgisayar'dan en az 18 ay garantisi var.

6000'e RX580 alan cidden var mı? 😂 😂 😂Hemen satsaydınız.

@ikaross 6000TL bence güzel fiyat. Tok satıcıyla karşılaşmasanız 6500TL'e de gider tabii. Sonuçta bir hayli az kullanılmış kartınız. O aradaki 500TL bu işi ciddi yapan miningciler için hiçbir şey. Direk verir alır. 3-5 kartla yapan kişilere denk geliyor olabilirsiniz. :)

Büyük ihtimalle.

6000'e RX580 alan cidden var mı? 😂 😂 😂hemen satsaydınız.

Satsaydım yerine ben alamazdım ama.
Ekran kartını ayrı olarak satın. Şu anki piyasası minimum 5 bin TL. Diğer donanımların da ederini şu anki sıfır fiyatlarından %20 indirim yaparak hesaplayabilirsin.

Dediğiniz gibi yapınca 9700TL gibi bir fiyat çıkıyor ama tek tek satmak çok uğraştırıcı olmaz mı?

Büyük ihtimalle.

Satsaydım yerine ben alamazdım ama.

Dediğiniz gibi yapınca 9700TL gibi bir fiyat çıkıyor ama tek tek satmak çok uğraştırıcı olmaz mı?

Amacınız laptopa geçmek sadece ekran kartı 6000TL çok iyi bir fiyat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı